1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

State of decay + dodatki jak dodac ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez irzunh, Październik 21, 2014.

  1. irzunh

    irzunh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Problem jest tego typu iż pobrałem state of decay z dodatkami , ale podczas włączania gry , widzi mi tylko podstawę , dodatków już nie.
    Czy ktoś miał juz taki problem i wie jak go rozwiązać ?
    Próbowałem odblokowywać , mam napisane ze gra jest odblokowana , ale dalej widzi tylko podstawkę .
    Pozdrawiam i czekam na szybka odpowiedz.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3701
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Gdzie te dodatki wrzuciłeś?
    Podaj strukturę folderów.
     
  4. irzunh

    irzunh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gra do folderu 000D0000
    Breakdown odpowiednio do 000B0000 i 00000002
    Lifeline do 00000002
     
  5. horse

    horse Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Z tego co pamiętam to do odpalenia dodatków potrzebne jest minimum TU5 :)
     
  6. irzunh

    irzunh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jest , i dalej sie tylko podstawka uruchamia .
     
  7. horse

    horse Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Masz TU pod swoje media ID gry?
     
  8. irzunh

    irzunh Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 16, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W tym problem , ze jak wchodze i chce sprawdzic media id to mam 0000000
     
  9. horse

    horse Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Sprawdź media ID w FSD jakie masz lub przez przeglądarkę internetową, TU pobierasz ręcznie czy przez FSD?
     
Wczytywanie...

Poleć forum