1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

State of Decay - Problem, pomocy!!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez adrian0117, Sierpień 21, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. adrian0117

    adrian0117 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam,
    Ściągnąłem ostatnio grę State of Decay, wypakowałem pliki rar i zamiast pliku iso jest jakiś o nazwie " A955DDD13B0738DCDD8585750F4BD5D7125D0E9858 " Wie może ktoś jak to wypalić lub wrzucić na xboxa? z góry dziękuję. Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    To jest gra arcade, tylko pod rgh ją uruchomisz w tej formie.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  5. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ten plik to "obraz" z danymi, musisz go wrzucić na dysk konsoli, albo pendrive. Tam skąd to pobrałeś powinno być napisane gdzie to dokładniej wrzucić.
    Oczywiście jeżeli to pełna wersja a nie demo to bez RGH/JTAG nie odpalisz tego.
     
  6. adrian0117

    adrian0117 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a czy mógł by mi ktoś napisać jak wrzucić tą grę, ponieważ jestem nowy na forum. Chodzi mi o to jak wrzucę grę na xbox'a przez pendrive to co muszę jeszcze zrobić?? podałby ktoś linka krok po kroku z góry dziękuję.
     
  7. Killswitch

    Killswitch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Nie odpalisz tej gry bo z tego widzę nie masz wspomnianej przeróbki RGH.
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Nie zagrasz w to jeśli nie masz rgh!
     
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jeśli natomiast masz RGH, to wrzuć ten pliczek do:

    HDD/CONTENT/0000000000000000/584111E8/000D0000/ TUTAJ - jeśli nie masz takiej struktury folderów to utwórz.
     
  10. adrian0117

    adrian0117 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam przerobioną konsolę LT 3.0
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  12. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    No to jedynie zakup z xbl Cię ratuje.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
  13. adrian0117

    adrian0117 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie da się jakoś przerobić tej gry żeby z płyty chodziło :(
     
  14. Krycha1987

    Krycha1987 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    385
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie da się, temat zamknięty.
     
  15. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna

    Info Zamykam

     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum