1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Stealth patch Do GTA SA xbox360

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez nÔÔb, Styczeń 26, 2009.

  1. nÔÔb

    nÔÔb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam prośbę chciałbym sobie popykać w GTA sa na xbox360 ale program :XDVDMulleter nie zaznacza dwóch pul :
    Random Padding
    oraz
    iXtreme Compatibile
    Czy można to jakos zrobić żeby działała .
    Ponieważ nei chce dostać bana . Więc czy macie moze Stealth patch GTA SA
    jak tak prosze o linki .:rolleyes:

    THX
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. nÔÔb

    nÔÔb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    #offtopic Nie działa i tak nie pokazuje tych dwóch napisów :( nie są zaznaczone
     
  5. seba660

    seba660 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Władysławowo
  6. nÔÔb

    nÔÔb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    seba660 Wszystko jest ok tylko jak możesz daj jakąś instrukcje jak wgrać te Sthel Patche do GTa Sa w tym programnie :
    XDVDMulleter
    .
     
  7. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Sorry. Myślałem, że chcesz do 4, a to jest SA :I

    Odpalasz obraz w muleterze i wczytujesz pliki Stalth Patch poz. 11/12
    [​IMG]
     
  8. Młody

    Młody Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ..::Kraków::..
    jak bys pobierał gry z taki stron jak tl.org to tam w każdej grze jest juz od razu stealt patch
     
  9. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Tak się składa, że ściągam tylko z torrentleech.org i wszystko zależy od dane go release :D
     
  10. Młody

    Młody Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ..::Kraków::..
    ale większości gier na torrentleech.org mają stealth patcha nawet jak w opisie nic o tym nie pisze to i tak maja.
     
  11. nÔÔb

    nÔÔb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jeszcze bym zapytał mam pewność że nei dostane Bana Bo wiecie mam troszeczke cykora :p
     
  12. nÔÔb

    nÔÔb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok wczystko jest ok #offtopic Tylko jak mam ten progam :
    na tym obrazku co ty pokazywałęś
    Prawda to w miejsce Inster SS czy jakoś tam dałęm SS :
    [​IMG]
    I Smieszne jest ponieważ mogłem zaznaczyć Random Padding myszką zaznaczyć i od znaczyć ale zostawiłęm zaznaczone .
    A te dwa pliki dmi oraz pfi prawda to który z nich mam dać do Inster stheal
    ??
     
  13. Młody

    Młody Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ..::Kraków::..
    a skąd masz GTA SAN ANDREAS że nie masz od razu w grze stealtch patcha z tego co wiem to wszystkie gry po 2006 roku mają już w sobie stelath patcha wiec każden pirat pobrany z neta powinien miec już stealth patcha.
     
  14. nÔÔb

    nÔÔb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  15. Młody

    Młody Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ..::Kraków::..
    ściągą się z torrentów mógłbym cie zaprosić na ******** ale umiesz sedowac wiesz co to jest sedowanie?
     
  16. nÔÔb

    nÔÔb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem mam konto na torentach
     
  17. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Wszystko zależy od danego releasu i czy ten Stealth PAtch jest poprawny.
    Przerobiłeś konsolę, więc od tego momentu zawsze możesz dostać bana.
    A kliknąłeś w ogóle te przyciski co ci zaznaczyłem na screenie ?? Po tym wszystko stanie się jasne.
     
  18. Młody

    Młody Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ..::Kraków::..
    TorrentLeech.org stąd pobieraj gry oczywiście jak jesteś zarejestrowany tam i nie musisz robić obrazu dvd bo jak pobierzesz grę to są dwa pliki jeden plik iso a drugi ten dvd i stelatch patch już w grze jest.
     
  19. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jak są dwa pliki ?? Jest kilkadziesiąt plików RAR, które trzeba normalnie wypakować, aby uzyskać plik iso oraz DVD.
     
  20. Młody

    Młody Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ..::Kraków::..
    wiem że trzeba wszystkie wypakować ale jak się wypakuje to będą dwa pliki iso i dvd i nagrać to clonem cd
     
Wczytywanie...

Poleć forum