1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sterowniki do Karty Graficznej

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Ceronn113, Czerwiec 10, 2011.

  1. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    Witam.

    Mam problem z instalacja sterownikow karty graficznej.

    Karta Graficzna : ATI Radeon HD 3650 512MB

    Odinstalowalem sterowniki, poczym gdy chcialem zainstalowac jeszcze raz to jak zaczyna sie instalacja sterownikow ( na poczatku mi instaluje Frameworka 2.0 ) to po 3 sekundach pojawia sie koncowy komunikat ze sterowniki zostaly zainstalowane i mam do wybory uruchom kumputer ponownie teraz i pozniej. Jest napisane ze zaistalowalo mi, ale przeciez nie mozliwe ze w kilka sekuna zainstaluje sterowniki bo kiedys jak instalowalem to sie instalowaly z 20miunut.... Co mam zrobic? Dodam jeszcze ze sterowniki instalowalem przez Plytke ktora mialem razem z karta graficzna....
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ChybeQ

    ChybeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    pobierz stery najnowsze z ati.amd.com

    jak nie pomoże, zainstaluj każdą aktualizację do windowsa jaka jest (no, poza pakietami jęz.) do Twojej wersji i wtedy instaluj stery
     
  4. Ceronn113

    Ceronn113 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nowogard
    Kombinowalem z wszystkim chyba co mozliwe i nic. Ale chcialbym zrobic formata i windowsa jescze raz zainstalowac, ale niestety klawisz ESC mi nie dziala. A jest potrzebny... wiec nie moge zrobic formata.... Czy jest jakis program co moglbym sobie ustawic np. klawisz Ctrl dziala jak ESC? Zebym mogl przy instalacji windowsc wcisnac ctrl, a zeby zadzialal tak jak ESC. :)
     
  5. HaRa

    HaRa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Płoty
    po co ci do instalacji windowsa klawisz ESC??:| instalowalem windopwsy poczawszy od windowsa 95 az po wnidowsa 7 64-bit i linuksy,... nigdy nie potrzebowalem ESC, zainstaluj sobie program DriverChecker, najlepiej sciagnij z peba i zaaktualizuj sobie sterownik po przez ten program
     
  6. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    AMD Graphics Drivers & Software
    Pobierz stąd stery i zrestartuj pc jak cie o to poprosi.
     
Wczytywanie...

Poleć forum