1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Stracone ixtreme przy aktualizacji i co dalej ???

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mistrzmtb, Grudzień 24, 2011.

  1. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Witam mam taki problem:
    Miałem ixtreme 1.6, ale staciłem gdy wgrałem aktualizacje (2.0.13599.0).
    I teraz pytanie czy dam rade wgrać LT (mam klucz napędu) za pomocą laptopa (jakies kable moge kupic), czy moze juz lepiej sprzedac fata i kupić slima RGH ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Wgrasz bez problemu ale na lapku bedzie problem
     
  4. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
  5. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Czyli nie dam rady, bo nie chce mi sie bawic lutownica. A wiecie za ile bym sprzedal taki zestaw bo nie chce zakladac nowego tematu:
    falcon (pazdziernik 2008) premium 60 gb, 1 pad, no i wgram u kolesia najnowszy ixtreme ? Czy moze lepiej na czesci sprzedac ? Wszystko w 100% sprawe bo mało grałem.
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  7. cubbins89

    cubbins89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam takie pytanie mam nadzieje ze ktos mnie oswieci , wiec tak , jak wychodzil Ac Brotherhood to wtedy zostala mi zflagowana konsola i gra oczywiscie nie poszla , teraz postanowilem kupywac oryginaly , wiec pierwsza gra jaka kupilem byl Batman Ac , i tutaj zostala mi cofnieta moja przerobka , ze teraz tylko czyta mi same oryginaly, po aktualizacji ktora byla na plycie gry oczywiscie , i teraz tak sei zastanawiam czy jak podlacze sie pod Xbl to czy dostane bana ? , zablokija mi kompletnie konsole, czy cos jeszcze innego, raz juz mialem bana ale ta aktualizacja od M$ co cofala bana z blokada instalacji gry na dysk odbanowala mi ta mozliwosc wiec jak myslicie , moge wejsc na Xbl czy raczej dac sobie spokoj teraz mam same oryginaly Assassins Creed Reveletions , Batman Ac , I Ac Brotherhood , mam duzo dodatkow bo kupywalem wersje limitowane i chcialbym wykorzystac kody na DlC ale wlasnie obawiam sie tego ze moga mi zablokowac kompletnie konsole czy dac bana i znowu zablokowac mozliwosc instalacji gry na dysk , prosze o odpowiedz z gory dziekuje
    Dodam tez ze oczywiscie ze po aktualizacji dasha ktory byl na plycie z Batmanem nie wgrywalem tego najnowszego dasha czy jak bym mogl sie podlaczyc pod XBl to on ma jakies te zabezpieczenia czy cos , wypadlem z tematu wszelkiego piracenia bo nie ma czasu tak sledzic nowosci dlatego sie pytam a na xbl dawno sie logowalem jak jeszcze nie bylo tych banow tak itp , jak ktos moze to niech poradzi co robic
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Ban nie zablikuje Ci dysku ani konsoli jedynie mozliwosc polaczenia z liva kiedys blokowali dyski ale teraz tego nie ma
     
  9. cubbins89

    cubbins89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli po takim czyms moge sprobowac wejsc na xbl ?
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jak chcesz ja gram normalnie:)
     
  11. cubbins89

    cubbins89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    stracilem tez ixtreama 1.6 wiec nie wiem czy podpinac sie czy nie
     
  12. cubbins89

    cubbins89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiesz nie ma parcia zeby grac na xbl chce jedynie pobrac te dodatki co mam kody i odlaczyc sie i tyle w sumie , dasha lepiej teraz wgrac offline tego z 22 gr, czy lepiej jak przy podlaczeniu mi aktualizacje zorbi ??
     
  13. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    odrazu bana na pewno nie dostaniesz wykup golda na miesiac i zobaczysz co masz do stracenia??nic ewentualnie stracisz mozliwosc polaczenia z live
     
  14. cubbins89

    cubbins89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w sumie masz racje dzieki tak zrobie , Wesołych Świąt
     
Wczytywanie...

Poleć forum