1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Stream

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez LittleAlien, Lipiec 25, 2013.

  1. LittleAlien

    LittleAlien Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Chciałem się dowiedzieć, czy możliwe jest streamowanie gier z xboxa na żywo w serwisach typu twitch.tv i jak tego dokonać.
    Posiadam wystarczająco dobry upload, a mocny komputer.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Bezposrednio na pewno sie nie da.
    Jedyny sposob to prawdopodobnie AverMedia i przychwytywanie streama z komputera

    Wysłane z mojego Galaxy S VI za pomocą Tapatalk 5
     
  4. LittleAlien

    LittleAlien Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A obeszło by się bez avermedii łącząc jakoś komputer z xboxem, tak żebym to co leci na monitorze od xboxa wyświetlało się na komputerze i wtedy streamowałbym z komputera ?
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28136
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie, musisz mieć coś co przechwytuje obraz.
     
  6. LittleAlien

    LittleAlien Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A karta graficzna z komputera nie mogłaby przechwytywać obrazu ? Tak żeby to co widzę na telewizorze wyświetlało się równocześnie na ekranie monitora od komputera.
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jeśli ma WEJŚCIE video to tak.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. Maqabra

    Maqabra Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    AverMedia to spory wydatek, ale możesz się pobawić z easy cap.
     
  9. LittleAlien

    LittleAlien Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2013
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @~-=DEXTER=-
    Mam jedno złącze VGA/D-Sub i HDMI w laptopie.
    @Maqabra
    W jaki sposób działa ten easy crap ? I czy jest przy tym dużo roboty ?
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Wiec w laptopie nie masz na bank wejścia tylko same wyjścia.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  11. Maqabra

    Maqabra Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2013
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    po pierwsze to daruj sobie easycapa, polowa gier nie bedzie z tym dzialac a obraz to bedzie taka tragedia ze nikt tego nie bedzie chcial ogladac, tylko karty avermedia sie do tego nadaja
     
  13. vvv93

    vvv93 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2011
    Posty:
    243
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Easy crap... CRAP, dokladnie
    Duzo przy tym kabli, srednia jakosc i kupowanie odzielnie czesci, kabelkow, rozdzielaczy itp.
    Niestety ale jedyne wyjscie to AverMedia, tak jak wyzej napisalem
    Duzy wydatek, okolo 700 zl ale cos za cos...

    Wysłane z mojego Galaxy S VI za pomocą Tapatalk 5
     
  14. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Nie polecam Wam AverMedia, jest z nim troszkę problemów a jakość nie jest do końca taka jak być powinna.
    Dużo zależy od kabli. Te dołączone do zestawu, nie są dobre. Potrzebne byłyby nowe - kolejny wydatek.

    Dwa tygodnie temu, otrzymałem przesyłkę z Anglii a w niej był Elgato Game Capture HD.
    Jest to jeden z lepszych sprzętów do nagrywania. Jakość jest nieziemska.

    Nie pakujcie kasy w AverMedia, tylko kupcie dobre Elgato.
    Dostępne na Amazonie.
     
  15. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    kupujac karte do komputera Avermedia, nie mowie o zewnetrznych to nie dostaniesz nigdzie takiej jakosci za tak niska cene
     
Wczytywanie...

Poleć forum