1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Strefa czasowa ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marcin1992, Lipiec 9, 2011.

  1. marcin1992

    marcin1992 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jaką ustawić strefe czasową w x360 bo ustawiam godzine i sie resteuje jak wylacze konsole i włączyć czas letni ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    z resetujacym sie czasem niestety wada fatow .najlepiej wyslac na serwis ms:)
     
  4. Marszal95

    Marszal95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    239
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    musisz byc podłączonym do live lub nie wyłączać xbox'a od sieci (elektrycznej)
     
  5. termit92

    termit92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Gdy źródło zasilania zostanie odłączone( np wyłączona listwa zasilająca lub z gniazdka zostanie wyciągnięta wtyczka zasilacza) to konsola nie zapamiętuje tych ustawień. Dlatego najlepiej być podłączonym do Live'a, który sam przy połączeniu z siecią ustawia godzinę itd.
     
  6. reavenger

    reavenger Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bia�ystok, Poland, Poland
    tez kiedyś miałem z tym problem ;p ustawiałem godzinę i w ogóle później wyłączałem konsole i znowu 2005 rok 12:00 ;p cóż ;p kabelek podłączony od neta do iksa i godzina się sama ustawia ;p
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jak nie masz podłączonej konsoli to neta to musisz mieć konsolę cały czas podłączoną do sieci elektrycznej, wtedy nie będziesz musiał ustawiać daty i godziny :) taka mała wada x-a
     
Wczytywanie...

Poleć forum