1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Strona Team Xecuter

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pawiano, Sierpień 17, 2012.

  1. pawiano

    pawiano Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam.

    Czy strona Team Xecuter jest w jakiś sposób blokowana? Nie mogę wejść przez żadną przeglądarkę, jednak http://www.isitdownrightnow.com/team-xecuter.com.html]tutaj jest napisane, że strona działa... Zaporę specjalnie jeszcze wyłączyłem żeby sprawdzić czy nie blokuje, jednak nic to nie daje. Jakieś pomysły?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    U mnie to samo, w ogóle komuś działa ta strona ??

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  4. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Mi nie działa z pc ale na forum z telefonu mogę wejść bez problemu

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  5. 19Szumi10

    19Szumi10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
  6. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  8. 19Szumi10

    19Szumi10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Z Google Chrome oczywiście
     
  9. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
  10. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    no to dziwne :D mi na firefox wywala błąd, nie che odczytać
     
  11. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    391
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    mam to samo na firefoxie
     
  12. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5421
    Polubienia:
    1661
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    FireFox w wersji 13.0.1 działa bez problemu. Strona wchodzi w 1-2 sekundy.
     
  13. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    jest blokowana na IP klienta. niektorzy moga korzystac tylko przez proxy
     
  14. dzemik2009

    dzemik2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    POLSKA
    Na FireFox w wersji 14.0.1 też działa. Po zresetowaniu rutera wszystko zaczęło działać.Posiadam internet z Vectry.
     
  15. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    Mi działa na stałym IP i Google Chrome
     
  16. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    391
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    a tym co nie dziala z jakiej firmy macie net ?? U mnie nie dziala na dialogu i w domu i w firmie na 2 roznych kompach i roznych przegladarkach
     
  17. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Netia, fire fox ale nie pamientam jaka wersja, pewnie ta najnowsza

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  18. ZiK

    ZiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    607
    Polubienia:
    46
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    0-34
    napewno reset rutera pomogl....lol
     
  19. Aviox

    Aviox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    184
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
  20. E1N1O1

    E1N1O1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nakło nad Notecią
    U mnie również ,,normalnie'' nie działa od jakiegoś czasu. Net z Neti przeglądaki FF 13,14,15, Chrome, IE.
     
Wczytywanie...

Poleć forum