1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

strzela w napedzie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ilo, Grudzień 16, 2011.

  1. ilo

    ilo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam takie pytanie gdy wkladam gry forza 4 lub assasin creed revelations strasznie mi "strzela" w napedzie ( do kazdej gry wchdoze chwile pogram ) i po jakis 3 min wyskakuje nie mozna autoryzowac plyty gdy wczesniej gralem normalnie i nie mam nowego dasha a mam przerobke lt 2.0 czy mam uszkodzony naped ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. malawi

    malawi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    226
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    masz cichą aktualke to na pewno i poczekasz na lt3.0
     
  4. ilo

    ilo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale czy to "strzelanie" jest nromalne ??
     
  5. malawi

    malawi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    226
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    nie jest normalne, powinno mulić troche płytke z poczatku a potem cisza- jeżeli zgrasz z dysku . natomiast jeżeli z plyty to o strzelaniu tez nie ma mowy
     
  6. ilo

    ilo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja wiem jakie sa objawy cichej akutalki .. mi do gry wchodzi tylko ze po 3 min wywala bo mi caly czas mieli plytki .... gry mam poinstlowane na dysku .. wczoraj jeszcze normalnie gralem w assasina tylko ze eng a dzis sobie wypalilem pl i sa takie walsnie problemy ... z forza 4 to samo wczesniej mi chodzila a teraz tez wywala przy wyscigach


    WLASNIE ODINSTALOWALEM GRY Z HDD i mi dzialaja :| czyli cos jest z hdd ?? ja juz zglupialem
     
Wczytywanie...

Poleć forum