1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

suprapoint

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez W!ndows, Luty 17, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. W!ndows

    W!ndows Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miał ktoś styczność z tymi płytami (są białe) dobrze odczytują?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. W!ndows

    W!ndows Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  4. gumis

    gumis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2007
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam widziałem są całe białe 8,5 GB DL płyty w sklepach Media Markt, ale nie kożystałem z nich dlatego nie pomoge Ci...
     
  5. W!ndows

    W!ndows Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No to po co piszesz? -_-
     
  6. czachadymi89

    czachadymi89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zabkowice Sl
    Powinny być git wprawdzie kupiłem na giełdzie grę nagrywana na takiej płytce i nawet nic nie stuka w napędzie
     
  7. gumis

    gumis Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2007
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Bo chciał bym pomuc bo miałem wszystkie płyty i szczeże tą baiła też ale wsty sie przyznac bo nagrywałem na nią grę i niby nagrało dobrze bez błedów a jak włozyłem do x360 to nie mogłem odczytać gry i pisało Odtwórz DVD. Od tamtej pory nie kupuje tych białych płyt...
     
  8. W!ndows

    W!ndows Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To jak to wkoncu jest? :p
    Bo u mnie Verbatimy drogie - 12zł :(
    A emtec lub TDK dobre? :D
     
  9. CuxPL

    CuxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Prochowice
    Ja miałem 2 płyty te całe białe.Nagrałem 2 gry żadna nie działa.
     
  10. W!ndows

    W!ndows Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Aha, A emtec lub TDK?
     
  11. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Na TDK gdy działają.
     
  12. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Zamykam, chcecie pogadać o płytach to zapraszam tu >> http://x360iso.org/iso/11273-plyty-dvd-r-dl-jaka-firme-wybrac-czyli-temat-o-plytach.html

    ps
    suprapoint to dla mnie złom.
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum