1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

SW The Force Unleashed Problem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Stardigit, Grudzień 7, 2008.

  1. Stardigit

    Stardigit Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam was. Jestem nowym uzytkownikiem XBOX360 i jestem zadowolony. Mam 2 "kopie zapasowe" gier. Ostatnio nagrałem sobie kopie zapasowa SW The Force Unleashed i po przejsciu chyba 1 etapu (wtedy gdy na Kashyyk zabijam jedi) pojawia sie czarny ekran po chwili pojawiaja tipsy do gry ladowanie stoi w miejscu. Zmarnowalem juz 5 DVD DL. Nagrywałem juz z roznych Obrazów i ciagle to samo. Prosze o pomoc.Pozdrawiam.Star
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. calis

    calis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jakie płytki i prędkość wypalania ? Pierwsze słyszę o tym problemie - być może masz złe ISO ? Spróbuj ściągnać gre raz jeszcze.
     
  4. BoskiSqnJPL

    BoskiSqnJPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    łódź
    uzywaj plyt verbatim i nagrywaj z predkoscia 2,4
     
  5. Stardigit

    Stardigit Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Uzywampłytek Extreme jak na wczesniejszych grach i nagrywam z predkoscia 2.4x. Wczesniejsze gry dzialaja i niemam z nimi problemu.Obraz sciagalem juz 2 razy.
     
  6. BoskiSqnJPL

    BoskiSqnJPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    łódź
  7. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Wczesniej działały , ale laser zajechałes tanimi plytkami typu Extreme . Kupuje sie Verbatimy , w ostateczności Platinum . Nic wiecej .
     
  8. Stardigit

    Stardigit Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Laser prawdopodobnie jest dobry bo konsola ma 2 tygodnie a inne gry dzialaja.Problem jest tylko z ta jedna.
     
  9. BoskiSqnJPL

    BoskiSqnJPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    łódź
    tak jak napisal calis sciagnij tom gre jeszcze raz i sproboj nagrac ponownie
     
  10. kataklysm

    kataklysm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    skasuj save'y i przejdz jeszcze raz, mialem kiedys podobny blad w jakiejs grze i okazalo sie ze stan gry powodowal blad za drugim razem bylo wszystko w porzadku
    pozdrawiam
     
  11. Stardigit

    Stardigit Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam 2 gry tobm raidera i mirrors edge i savy do nich na karcie a savy do SW ju kasowalem i nic nie pomoglo.Cholera chyba nie rozwiaze tego problemu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum