1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Swiezak ma pytanie :)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mycaj, Grudzień 15, 2010.

  1. Mycaj

    Mycaj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich, nie znalazlem podobnego tematu wiec zaloze nowy
    Mam pewien problem, kupiel ixa pierwszej generaci i gdy go odpalilem to bardzo bardzo glosno "dzwieczy"
    rozkrecilem go i sie dowiedzialem ze ten dzwiek dochodzi z dysku. Odpiolem dysk i juz bylo normalnie.
    A wiec konkretnie to pytam o to czy jak zmienie ten seryjny dysk z ixa i wsadze normalny od kompa to bedzie
    kompatybilny z xboxem czy bede musial wykonywac jakies operacje?
    Prosil bym o instrukcje jak cos bo jestem konkretnie zielony co do xboxa
    przypominam ze to xbox 1 generacji nie 360 :)
    Z gory dziekii... :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Z tego co wiem to Xbox(pomijając Jtaga) obsługuje tylko dyski(nie xboxowskie) do 32GB, mógłbyś podpiąć dysk zew.40GB z czego miał byś do dyspozycji 32GB.
     
  4. Mycaj

    Mycaj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale poprostu go podepne i bedzie dzialal tz bede mogl zapisywac savy na dysk czy bede musial wgrac jakies pliki programem ??
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  6. Mycaj

    Mycaj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czytalem to i nic z tego nie rozumiem. Przypominam ze nie mam przerobionego ixa w zaden sposob
    Prosil bym o instrukcje jak najszybsza do zrealizowania i jak najprostsza
    :))
     
  7. akme

    akme Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Podepnij dysk z kompa, przekonaj sie :)
    Bedzi najprosciej bo odpowiedzi sie nie doczekasz.
     
  8. Mycaj

    Mycaj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie mam jak bo mam laptopa a chce odpiero kupic dysk i nie wiem co zrobic
     
  9. akme

    akme Banned

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    idz do kolegi?
    ew kup kieszen pod usb.
    kosztuje taka kieszen 15zł - sam kupowalem kiedys na allegro :)
     
  10. Mycaj

    Mycaj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jestem za granica i nie mam jak skolowac dysku na chwile emwentualnie kupic
    dlatego pytam czy bede musial na nim cos instalowac\konfigurowac??
     
  11. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
  12. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    @up
    autor mówi o xboxie 1, nie 360...
    @topic
    Pożycz od kumpla dysk i sprawdź.
     
  13. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Proponuję Ci wejść na to forum: Xbox Attack :: Strona Główna i sobie poczytać.Najlepiej jakbyś przerobił Xboxa,bo nieprzerobiony jest nic nie wart.
     
  14. kriss202

    kriss202 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja w swoim miałem dysk 80gb
     
  15. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Koledze chodzi że ma Slimke(chyba) i ma zje...y dysk w środku.

    I się pyta czy może podłączyć od kompa i będzie czytany jak zwykły:/

    POKER-FACE
     
  16. Mycaj

    Mycaj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To co mam zrobic zeby miec w xboxie1 dysk np 80gb??
     
  17. Mycaj

    Mycaj Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podpialem dysk 40gb z komutera i konsola wogole nie chce sie wlaczyc, wyskakuje zielone okno i dalej nie da sie zrobic tak samo jest jak wlacze konsole bez dysku. Prosze o pomoc!
     
Wczytywanie...

Poleć forum