1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Świeżak - parę pytań odnośnie konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dante1666, Kwiecień 2, 2013.

  1. Dante1666

    Dante1666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poz
    Witam dzis konsola z przerobki odebrana teraz czas duzo poczytac co i jak... ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Hejka :-D
    Lt czy Rgh? :p

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Dante1666

    Dante1666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poz
    Rgh

    RGH i jak na to wszystko patrze to chyba nie kumam i nie wiem jak z netem sie polaczyc ;/
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    1. Podpinasz kabel i gotowe :-D
    2. Wchodzisz w nxe (przycisk guide i całkiem na prawo i ustawienia systemu) i łączysz się przez wifi z xboxlive sie nie łącz :p

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  6. Dante1666

    Dante1666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poz
    siema to teraz juz ostatnia pomoc potrzebuje gdzie utworzyc plik zeby gry wrzucac bo mam juz przekonwertowane do GOD ale nie wiem gdzie ten folder zrobic ;/
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Na wew. najlepiej zrób w content/0000000000000000
    A na zew. to gdzie chcesz
    Tylko musisz ustawić ścieżkę w fsd i będą działać :)

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  8. Dante1666

    Dante1666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poz
    ok ale czy masz jakies moze ortual jak wszystko i gdzie wchodzic i jak robic? bo nie ogarniam ;/
     
  9. mariusz1190

    mariusz1190 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    437
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    w-wa
    1 osoba to lubi.
  10. Dante1666

    Dante1666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2013
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poz
    wielkie dzieki \m/
     
Wczytywanie...

Poleć forum