1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Świeżak pełną gębą. Co i jak?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nosagi, Grudzień 21, 2013.

  1. nosagi

    nosagi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gioleniów
    Witam.
    Wczoraj kupiłem przerobionego X na płycie jasper. Przeróbka to LT 2.0. I teraz mam masę pytań bo co czytam tematy to mam więcej bałaganu w głowie.
    http://img15.imageshack.us/img15/8826/icv3.jpg D: 2.0.16537.0 to jest wersja Dasha jakiego mam? Jeśli tak to czy jest możliwość na tym grać w gry xgd3 pod LT 2.0 ? I czy jest opcja żeby nagrywać płyty nagrywarką inną niż liteon ihas, bo z tego co czytałem to jest taka opcja.

    Za odpowiedzi serdecznie dziękuję i pozdrawiam

    P.S. Czy mogę pod mojego X podpiąć dysk zew. przez usb aby na nim instalować gry, żeby nie katować napędu
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Poradnik z tego http://xboxforum.pl/artykuly-31/nagrywanie-gier-pod-ixtreme-lite-touch-2-0-a-125826/
    Druga sprawa nagrasz zwykła nagrywarką wszystko oprócz gier xgd3 z civ co wymagają liteon ihas rev b lub nagrywarke zgodną z paytools.
    z tego co wiem to wykryje ci max 32gb. Więc możesz tez użyć usb.
     
    1 osoba to lubi.
  4. nosagi

    nosagi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gioleniów
    A jak bym przerobił x pod LT 3.0 to wtedy też do gier xgd3 z civ potrzebował bym nagrywarki liteon? Czy jest jakaś możliwość żeby pod X podpiąc dysk i widział więcej niż 32 Gb ? Czy tą opcję mają tylko konsole z rgh?
     
  5. Krzysztof PL

    Krzysztof PL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2013
    Posty:
    168
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Żeby podpiąć dysk np 1TB trzeba mieć RGH ;)
     
    1 osoba to lubi.
  6. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie dalej musisz mieć kopie ihasem, tak musisz dokupić dysk dostosowany do xboxa 360 (pojemności 20,60,120,240,320gb) na allegro pełno. Pełną pojemność dysk podpiętego pod usb wykryje tylko konsola z rgh.
     
    1 osoba to lubi.
  7. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Nie masz się co martwić, bo gier CIV nie jest zbyt dużo, a do zwykłych gier może się nadać zwykła nagrywarka z lapka albo kompa

    Wysłane z Xperi J przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  8. nosagi

    nosagi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gioleniów
    A jest jakas strona gdzie zobacze ktore gry maja zabezpieczenie civ?

    Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
     
  9. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    1 osoba to lubi.
  10. nosagi

    nosagi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gioleniów
    Dziekuje za szybkie i pomocne odpowiedzi.

    Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
     
  11. nosagi

    nosagi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gioleniów
    A jeszcze jedno gdybym kupil orginalna fife 14 to moge grac spokojnie przez livea? Jesli moja konsola byla by zbanowana( nie wiem czy jest) i wlacze gre to cos stanie sie z x czy tylko nie bede mogl grac online?

    Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
     
  12. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Grając zarówno jak na orginałce jak i na piracie szansa na bana jest taka sama. Ban blokuje tylko granie online. Żeby tego bana nie dostać najlepiej mieć LT 3.0, gry wypalone Ihas-em (lub innym ,,czymś" byle by w 100%)
     
    1 osoba to lubi.
  13. nosagi

    nosagi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gioleniów
    Ok. A jest jakis tutek jak zrobic z lt 2 lt 3 ? Czy jest to trudne i lepeij samemu nie bawic sie w to?

    Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
     
  14. smyk99

    smyk99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    77
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin, Poland, Poland
    Gdzieś tam na forum jest, a co do opłacalności to:
    1. Albo troszkę ryzykujesz i wyciągasz klucz napędu (jest potrzebny do przeróbki): , a potem flash napędu na 3.0: 2. Zanosisz i masz spokój, a nie kosztuje to zbyt wiele.
    @EDIT Mówiąc nie zbyt wiele miałem na myśli 30-50 zł, zależy od osoby wykonującej :)
     
    1 osoba to lubi.
  15. nosagi

    nosagi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gioleniów
    I jeszcze jedno moje pytanie odnosnie live. Jak mam lt 2.0 to czy moge podlaczyc neta do xa i pobrac z livea w world of tanks i grac bez problemu?

    Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
     
  16. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Możesz ale gra wymaga golda.
     
  17. nosagi

    nosagi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gioleniów
    Gold jest tani na allegro podobno 1 zl. Na 48 h jest.

    Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
     
  18. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Lepiej zrobić flash na lt 3.0 i wtedy grać online bez problemów.
     
Wczytywanie...

Poleć forum