1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

swiezak z zapytaniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez opti, Grudzień 27, 2010.

  1. opti

    opti Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wałcz
    mam pytanko kupilem xboxa 360 elite wraz z osrzetem ktoryspzredaje microsoft bez kabla hdmi .otoz mam pytanie podlaczajac xboxa do tv lcd niektore gry chodz na 60 hz ale jednak nie mamja ostrosci co 50hz .czy kabel hdmi zatawi sprawe ostrosci i wyrazistosci w 60hz .aby byl obraz jaki powinien byc .bede wdzieczny jako swiezakza odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Najlepszą jakość obrazu uzyskasz przez kabel hdmi, do tego nie będzie kłopotu z ustawieniami, wszystko praktycznie samo się ustawi...Pozdrawiam
     
  4. opti

    opti Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wałcz
    zbyt duzo tych zagadnien z xboxem jak dla poczatkujacego gracza z tego co wiem to kupilem zboxa elite z 2009.09.27 a co dalej jaka jest plyta czy naped dla mnie to anrazie wdrazanie sie w temat musze wiec cos wiecej sie dowiedziec .z tego co patrzalem na zasilaczu to mam jaspera a co dalej to moze ktos mi powie albo z biegiem czasu sie dowiem
     
  5. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Masz jaspera z napędem LiteOna więc nie masz co się martwić ( przebić się bez awaryjna nic tylko grać dobry zakup)
     
  6. opti

    opti Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wałcz
    dzieki jak bede mial pytania bede mogl na pw ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum