1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Świeżakiem nie jestem ale wole zapytać tu:) (XBL)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez szymek488, Sierpień 15, 2010.

  1. szymek488

    szymek488 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zambrów
    Witam mam pytanie dot. xbox live. A więc tak: podłączam internet do xboxa i wybieram opcję dołącz do usługi XBOX LIVE tam zakładam konto(wpisałem email starego konta to mi nie działało) tak więc tworzyłem nowe konto z nowym emailem no i wpisuje email potem hasło i wyświetla mi się błąd, że nie można się zalogować do usługi xbl proszę spróbować później. Internet działa bo przeprowadzałem test co to może być?? Konsole mam ze stanów jeśli to w czymś pomoże. Proszę o pomoc:))

    //HoFi: średnio mnie to interesuj ze tu wolisz ,kosz i za bezczelność warn
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Jeżeli faktycznie "wolisz" to spotkasz się z warnem/banem w najbliższym czasie. Musisz zmienić region konsoli najpierw, w sumie nie wiem czy musisz, ale tydzień temu zakładałem 2 konto (żeby wykorzystać 1miech trial) i też miałem ten błąd, zmieniłem region i założyłem bez problemów
     
  4. szymek488

    szymek488 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zambrów
    aa bo ja niedawno zmieniałem region na polski to coś zmienia? // sorki, że założyłem tu temat ;))
     
  5. krysin

    krysin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    OMG konsola ze stanów(ntsc) blokada regionalna , gry z europy ci nie wejdą . a blokade regionalną łamiesz kupując nowy zasilacz.
    Jeśli pomogłem Dziękuj.
     
  6. szymek488

    szymek488 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zambrów
    omg wiem, że gry z europy mi nie wejdą ale chodzi mi o xbl -.-
     
  7. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    czyli jak przedmówca. Tegion w konsoli musisz mieć taki sam, jak kraj w którym zakładać będziesz konto
     
  8. szymek488

    szymek488 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zambrów
    dobra już sobie założyłem konto wszytko śmiga. Temat do zamknęcia :)))
     
Wczytywanie...

Poleć forum