1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

świeżo przerobiona konsola woła o update dasha...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bobobo22, Styczeń 30, 2012.

  1. bobobo22

    bobobo22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam dopiero wróciłem z serwisu gość mi powiedział że mam Lt 2.0 f i przedostatniego dasha bo ten najnowszy jest pod lt 3.0. Wkładam Call of Duty MW 3 i woła mi o aktualizacje ! nie wiem czy mogę zrobić bo jak robiłem kiedys to mi usuneło przeróbkę :/ dodam ze teraz dasha mam 2.0.13599.0

    Pomocy !! mam robić aktualizację ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. D3N

    D3N Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bullerbyn
    ta aktualizacja to aktualizacja do najnowszego dasha tego z 6 grudnia bodajrze . Nie usunie ci ona przeróbki , lecz zablokuje dostep do gier z gxd3 czyli np mw3 bf3 forza itp itd . Rozwiązanie zainstalowac z np pendrive najnowszego dasha udac sie sflashowac naped do lt. 3.0 najlepiej i najtaniej bo teraz gry ponagrywasz pograsz a i tak lt 3.0 trzeba wrzucic a gry xgd3 nagrane pod lt 2.0 niedziałają na 3.0 i na opak !
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  5. materac48

    materac48 Banned

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rybnik
    Teraz możesz wrzucić do bagażnika xboxa oraz jakąś pałkę, wrócić się do tego serwisanta i dać mu 20min na darmową aktualizację najpierw dasha a potem lt do 3.0. jak nie to wiesz co robić :)
     
  6. bobobo22

    bobobo22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmmm wystarczy ze podepnę pena do konsoli z tym dashem i sama sie zaktualizuje ? bo to wczesniejszy dash nie bedzie problemu ?
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, najlepiej z pendrive'a.
     
  8. materac48

    materac48 Banned

    Dołączył:
    Luty 3, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rybnik
    Lepiej zadaj sobie pytanie "dlaczego gościu mnie wydymał i wgrał lt 2.0 zamiast 3.0?" ;]
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Niby co mu zależy wgrać LT 3.0 zamiast LT 2.0. Być może jego napęd to Hitachi 78/79, do którego nie ma jeszcze LT 3.0.
     
  10. bobobo22

    bobobo22 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aktualizacja zrobiona a napęd mam LitOna w sumie nie wiem czy Lt 3.0 było by mi potrzebne bo i tak nie umiem patchować obrazów pod to Lt a pod lt 2.0 sa raczej wszystkie obrazy odrazu po sciagnieciu :)
     
  11. Spox_2

    Spox_2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    162
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    www.serwis.kielce.pl

    Żebyś się przypadkiem nie zdziwił jak jakaś gra z AP25 nie zadziała.

    Podaj nazwę serwisu/nick z forum który to tak ładnie flas***e konsole ?




    Na Twoim miejscu pojechałbym do tej osoby i poprosił o wgranie najnowszego FW.
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  13. dareckas

    dareckas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wałbrzych
    A jak mam dash 13604 i lt2.0, potem zapodam offline dasha tego najnowszego to jak mam nagrywać żeby instalować je na dysk konsoli?
     
  14. Crummy

    Crummy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    chłopie poczytaj poradniki o abgx360 i patchowaniu tuch gier. Ja też tak myslalem zo to trudne, a zajeło mi chwile jak się nauczyłem.
     
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jak wgrasz najnowszego Dash'a to gry XGD3 w ogóle nie będą chodziły. Będziesz musiał wgrywać Title Update do każdej gry XGD3 przez pendrive'a albo wgrać LT 3.0.
     
Wczytywanie...

Poleć forum