1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

świeży newbie co i jak

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Schizma, Kwiecień 29, 2010.

  1. Schizma

    Schizma Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Poczytałem trochę na forum, ale i tak się w tym jeszcze nie łapie.
    Posiadam konsole Xbox 360 elite 120gb z przeróbką 1.7 LT.
    Jakie kopie zapasowe gier mogę ściągnąć ?
    Czy jest możliwość zgrywania gier z komputera bezpośrednio na dysk ?
    dziękuje za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    1. Nie rozumiem jak to "możesz ściągnąć"? Możesz ściągać i nagrywać wszystkie, bo ten firmware obsłuży wszystko.
    2. Jakoś dało by radę, np. przez transfer kit, ale i tak nie uruchomisz tego. Żeby grać musi być płyta w napędzie, da się to obejść ale trzeba się bawić w XBR, a to już sporo roboty...
     
  4. Schizma

    Schizma Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mogę ściągać wszystkie gry i będą chodzić ?? Nie rozumiem tych wave stealth packów itd. Nie chce grać przez internet i tracić czasu na ściąganie jak i tak nie będzie działać na LT 1.7
     
  5. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
    Na twojej przeróbce z tego co się informuje każda kopia zapasowa będzie działać. Nie musisz się martwić o wave danej gry, ani nic patchować. Jednak lepiej sprawdzić taki obraz przed nagraniem poprzez abgx360, aby nie zmarnować płyty, na obraz gry, który jest zepsuty. Poprawcie mnie jeśli źle mówię.
     
  6. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    Nie musisz się martwić o żadne wave. Twój LT uciągnie wszystko. Ale, tak jak powiedział druteron sprawdź dany obraz w abgx360, żeby nie z***** płyty, zawsze to jakiś koszt....
     
  7. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Po pierwsze, nie ma takiego flasha jak 1.7 LT, jest iX LT 1.1, lub poprostu LT
    Po drugie, mozesz odpalac wszystko co bylo jest i bedzie.
    Po trzecie, nie mozesz zgrywac gier z PC bezposrednio na dysk . :)
     
  8. Schizma

    Schizma Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po czym rozpoznać, że z grą jest wszystko ok po sprawdzaniu w abgx360
     
  9. Phafor

    Phafor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po FAQ które jest na forum. Wystarczy poszukać

    Pozdrawiam.
     
  10. Schizma

    Schizma Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak nie pomagasz to nie pisz najlepiej nic. Wiem, że osób Twojego pokroju na polskich forach internetowych jest 90% i potrafią pisać tylko SZUKAJ.
    Przeglądnąłem FAQ ogólny oraz korzystałem z wyszukiwarki FAQ w pasku na górze, niestety brak wyników. A odpowiedzi nadal nie znalazłem.
     
  11. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  12. Schizma

    Schizma Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsole mam z zagranicy mam amerykańską czy tam angielską wtyczke + przejściówkę to oprócz tych regionów co są zaznaczone mam dodać jakiś ?
    [​IMG]



    EDIT: wyskakuje mi wszędzie failed jak sprawdza ss itd, gra ściągnięta z forum, dodam , że przez internet nie chce w ogóle grać nie wiem czy ma to jakieś znaczenie.
     
  13. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Ej, jeżeli masz amerykańska wtyczkę to masz konsole w ntsc i gry pal nie bedą działać, tak samo jak orginalne gry kupione w sklepach w Polsce.
     
  14. Schizma

    Schizma Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprawdziłem dokładnie konsola jest z Anglii, czyli mam postępować według instrukcji, ale i tak wyskakują same valid.
     
  15. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
  16. Schizma

    Schizma Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oto screen z sprawdzania 2 gier. Co do kopiowania plików to same się rozpakowały w folderze abgx.

    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us
     
  17. Schizma

    Schizma Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wie ktoś o co tu chodzi ? Program ustawiony według tutoriala. Mam tak ze wszystkimi grami.
     
  18. Schizma

    Schizma Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oto screen z 3gry, pomóżcie mi w rozwiązaniu problemu.
    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us
     
  19. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  20. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    @ Schizma w czym masz problem , wszystko jest OK. Nowy wave w "Predatorze" a Assasin pewno po polsku i nie ma go w bazie.
     
  21. Schizma

    Schizma Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mogę nagrywać te gry ? Nie spale płytki ? Chce grać tylko Single Player, a martwi mnie wiele komend z tego programu looks valid.
     
Wczytywanie...

Poleć forum