1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Świeży użytkownik potrzebuje porad

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TomeX, Grudzień 22, 2012.

  1. TomeX

    TomeX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. posiadam X arcade przerobionego tylko nie wiem jaki ma LT i jakie gry moge pobierać i nagrywać żeby działały . Gry jakie działają bo z nimi go kupiłem to np. call of duty wow , mortal kombat ,soul calibur 4 , nfs shift 2 , dirt2 ,fear 2 i wiele innych łacznie okolo 30 . Czasem musze przed włączeniem gry wsadzić do napędu płyte ,pojawiaja sie chińskie napisy potem wsadzm gre i działa . Jak myślicie co to może być ??????

    //Świeży użytkownik nie czytał regulaminu bo nie wie, że nazwa tematu powinna opisywać problem.
    Warn!
    ~z0nk31
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. TomeX

    TomeX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To chyba słabo . Jest sens to jeszcze przerabiać ?? Jakie gry na to nagrywać ?? gry z XGD2 beda działeć np. fifa street ??
     
  5. jmik76

    jmik76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    daj do przerobienia na lt 3.0, na tym co masz nic nowego nie pojdzie bez rgh.
    dash za niski, brak obslugi plyt xgd3. 50pln i nagrywasz wszystko wg poradnika do lt3.0.
    plytke ktora wkladasz czasem, to active.iso do wave4 na ixtreme1.6 - nikt tego juz nie uzywa.
    oszczedzisz sobie stresu i nerwow z nagrywaniem,
     
  6. TomeX

    TomeX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak przerobie na 3.0 to ponad 30 gier poleci do kosza ????
     
  7. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Świeży użytkownik potrzebuje porad

    xgd2 - stare gry będą chodzić ,

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  8. jmik76

    jmik76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dlatego nie warto bawic sie w jakies downgrade wave i trwac w jednej przerobce, ktora juz nie ma przyszlosci.
    aktualizujesz do lt 3.0 i nagrywasz plytki z wykorzystaniem programu burnermax (sprawdz czy obsluguje Twoja nagrywarke)
    lub jesli masz IHAS'a to luzik. z czasem i tak bedziesz musial podniesc dash, wiec nie warto sie wzbraniac.
    chyba ze live Cie nie interesuje, to przerabiasz na rgh (pewnie jeszcze szczesciarzem jestes z niskim dashem, to bedzie odpalac od strzala) i lecisz z grami prosto z dysku, bez wypalania ... no i teraz LINK jest i w niektore gry normalnie po sieci mozesz pykac...
     
  9. TomeX

    TomeX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Live mnie nie interesuje . Gram tylko ja kumple do mnie wpadną ;] . Zależy mi na tej fifie street zeby ja nagrac na moja przeróbkę 1.6 . Bedzie to dzieałać jeśli tak to proszę was o jakiś poradnik jak to nagrać . Jak narazie znalazłem poradnik ale na 2.0 . Proszę o rady .
     
Wczytywanie...

Poleć forum