1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

switch HDMI

Temat na forum 'TV i Audio' rozpoczęty przez nemo7, Wrzesień 5, 2012.

  1. nemo7

    nemo7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    Co myślicie o zakupie takiego switcha hdmi?
    http://www.komputronik.pl/product/1...i_eksploatacja/Unitek_switch_4_port_HDMI.html
    Ma ktoś z Was coś takiego w domu?
    Czy warto w to zainwestować?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nemo7

    nemo7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    Temat do zamknięcia.
    Switch zakupiony i sprawdzony, wszystko OK jakby ktoś był zainteresowany tym modelem.
     
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    to jest switch czy coś w rodzaju przedłużacza ?
     
  5. pawel1902

    pawel1902 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    234
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Świętochłowice
    Właśnie jak to jest dokładnie bo w moim TV mam tylko 2 wejścia HDMI i chciałbym mieć ze 4 taki switch moge kupić ? to jest jak przedłużacz czy jak?
     
  6. Yanku

    Yanku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2012
    Posty:
    70
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie trudno wywnioskować z zamieszczonych zdjęć :)
    masz 4 wejścia, 1 wyjście ... podłączasz 4 urządzenia, do switcha, switcha do 1 wejścia w TV, w TV włączasz HDMI 1 a na switchu manualnie przyciskiem zmieniasz sygnał wejściowy :)

    Ot cała filozofia, zwykły switch, tak jak kiedyś były np do anteny :)
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    czyli przedłużacz :]
    pytam bo jeśli miałby to być typowy Switch to możnaby było zmieniać lub w dowolnej chwili przełączać sygnał między urządzeniami
     
  8. nemo7

    nemo7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    113
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
  9. newuser1

    newuser1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2012
    Posty:
    248
    Polubienia:
    94
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    jak można nazwać switch przedłużaczem... ludzie
     
  10. Yanku

    Yanku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2012
    Posty:
    70
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    no dokładnie :)
     
    1 osoba to lubi.
  11. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    najprostszymi słowami, tak można.

    poza tym są switche i 'switche' tak samo w tym przypadku - są ludzie i parapety
     
Wczytywanie...

Poleć forum