1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Switch nie widzi konsoli

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez lucash, Marzec 30, 2009.

  1. lucash

    lucash Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Mój problem wyglada nastepujaco:
    Chce podlaczyc konsole do sieci.(siec wyglada tak: modem->router->switch->konsola)
    Wszystko byloby fajnie gdyby switch zareagowal na kabel od kosoli, wogole nie zapala sie diodam, poprostu jej nie widzi.
    W czym moze byc problem?
    Wada jakiegos kabla badz osprzetu po drodze odpada(wszystko testowalem i dziala sprawnie).
    Probowalem juz zwyklego kabla jak i krosowanego, ustawialem nawet macadress taki sam jak na pc(router dobrze skonfigurowany nawet bez tego nie powinien blokowac konsoli).
    Hmmm help?
    Ps. dostawca internetu:tele2.(chociaz watpie czy to ma znaczenie)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    a jak przepniesz na to gniazdko gdzie podlaczony jest komputer to sie zapala???

    Jak tez nie to obstawiam walnietego xboksa
     
  4. lucash

    lucash Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, zapala sie. Wszystko sprawnie dziala jak podlaczam pc zamiast konsoli.
    Edit:
    chodzilo ci o gniazdo w switchu?
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tak przepnij xboxsa po ten sam kabel co pecet. jak sie nie zapali to chyba raczej cos z gniazdem w xboksie
     
  6. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    gniazdo w switchu moglo pasc skoro x'a wykrywa pod gniazdem PC
     
  7. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Napisał przecież, że przepinał pc pod złącze na którym próbował xboxa. A próbowałeś podpiąć PC przez kabel od X?
     
  8. lucash

    lucash Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    temat juz OFFLINE, pomoglo uystawienie statycznego ip
     
Wczytywanie...

Poleć forum