1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sygnał przesyłu HDMI a DVI

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Maques, Marzec 17, 2010.

  1. Maques

    Maques Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam chciałbym sie zapytac czy kabel HDMI ma taki sam sygnał przesyłu jak DVI??


    Bo chce xbox'a podpiac przez kabel hdmi do monitora z przejsciowka DVI.



    2.Czy jak wroce do orginalnego keya*po przerobce to jak oddam gwarancje przyjma mi konsole?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    tak, jedno i drugie to przesyl cyfrowy i bedzie dzialac.

    I wbijcie sobie do glowy: NIE MA CZEGOS TAKIEGO JAK ORYGINALNY KEY! Oryginalne jest FW. Jak przywrocisz powinno byc dobrze.
     
  4. Maques

    Maques Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok czyli jak oddam na gwaracje to moga sie zorientowac ze byla przerobka?
     
  5. misiek8

    misiek8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    734
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    In an ODST armor waiting to drop
    Było o tym na forum już kilka razy.
    HDMI a DVI różnią się tylko tym,że HDMI przesyła dodatkowo dźwięk.

    Nie będziesz miał żadnych problemow z podpięciem, o ile monitor obsługuje protokół HDCP(a raczej obsługuje).Koszt najprostszego kabla wynosi ok. 15zł.
     
  6. Maques

    Maques Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak obsługuje HDCP monitor to Asus VW225N bedize dobra jakos obrazu?
     
Wczytywanie...

Poleć forum