1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sygnatura!!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kaspian777, Czerwiec 23, 2010.

  1. Kaspian777

    Kaspian777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gołdap
    Nie mogę dodać obrazka sygnatury choć spełnia wszystkie wymagania, jaki jest powód?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
  4. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    jak masz mozillę to zaznacz obrazek i daj kopiuj a potem w profilu wklej. Dział i nie trzeba standardowo z linka.
     
  5. Kaspian777

    Kaspian777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gołdap
    Mógłbyś mi to jaśniej wytłumaczyć?;p mam mozille... to zrobić w edytuj sygnaturę??
     
  6. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    tak, zaznacz obrazek i potem kopiuj-wklej w edycji sygnatury. Na innych forach nie działa, tu tak.
     
  7. Kaspian777

    Kaspian777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gołdap
    Nie idzie!!
     
  8. Tommy47

    Tommy47 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    to spróbuj wstawić przez IE albo Operę
     
  9. Kaspian777

    Kaspian777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gołdap
    To samo: Unable to save image...
     
  10. Ruzyk

    Ruzyk V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Przemyśl
    [​IMG] (oczywiście bez spacji)
    najlepiej kliknij drugim na obrazek i wybierz "kopiuj adres obrazka"
     
  11. Kaspian777

    Kaspian777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gołdap
    Dzięki za pomoc, do kosza!
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. paul323
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    221
  2. milosz0306
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    425
  3. Dominus PL
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    290
  4. nox3345
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    312
  5. Wilk14
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    315

Poleć forum