1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sygnatura.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez AkatsusekPL, Kwiecień 30, 2011.

  1. AkatsusekPL

    AkatsusekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
    Witam. Mam pytanie: jak wrzucić obrazek mojego profilu xbox live do sygnatury ? Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marcincs

    marcincs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Swego czasu nie mozna bylo wgrac na serwer i trzeba bylo uzyc tagu IMG zeby wstawic sygnaturke.
     
  4. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
  5. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
  6. AkatsusekPL

    AkatsusekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
    Zrobiłem sobie tą karte ale jest napisane że jest za duża... co teraz ?
     
  7. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
  8. AkatsusekPL

    AkatsusekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tychy
    Zmniejszyłem rozmiar na 500x200 tak jak jest napisane. ale nic. jest napisane: Save is unable. A w tamtym poradniku to nie o to mi chodziło.
     
  9. Cezary1994

    Cezary1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    Ja od dawna chcę wrzucić swój... ale 9,8KB miejsca na sygnaturę? Przecież tam się prawie nic nie zmieści! Wgl. nie wiem jak inni wrzucili... to ile Wam ona zajmowała?
    Zawsze co wrzucam to: Remote file is too large. Tego miejsca na sygnę jest za mało.

    Chciałbym sobie wrzucić taki:
    http://www.lusogamer.com/live/bmw/gamercard_nfs_shift2/Cezary+1994+PL.png
    Mogę liczyć na pomoc?
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. paul323
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    223
  2. milosz0306
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    426
  3. Dominus PL
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    292
  4. nox3345
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    313
  5. Wilk14
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    317

Poleć forum