1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

sygnaturka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dzokej, Grudzień 18, 2010.

  1. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    nie moge wczytac syg. na forum nie wiem czemu. caly czas wyskakuje mi takie cos .Unable to save image. sygnaturka prosto z kompa wiec nie wiem czemu
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zauploaduj ją na jakiś zewnętrzny hosting (wpisz w google "hosting zdjęć") i wstaw obrazek do podpisu z zewnętrznego źródła.

    Kod:
    [img]adres_obrazka.jpg[/img]
     
  4. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    teraz pisze invalide file . eh kurde duzo z tym ronoty
     
  5. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Daj tu w temacie odnośnik do tego obrazka.
     
  6. Gonzo7

    Gonzo7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Polska
    Ja tak mam ze wstawianiem zdjęcia - umable to save image. Nie wiem co to może być ;]
     
  7. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Rzeczywiście zaawansowany angielski jest wymagany żeby zrozumieć ten komunikat.
    Nie ma możliwości wsadzenia obrazka na serwer forum (admin to wyłączył), dlatego też musisz skorzystać z jakiegoś zewnętrznego hostingu, a na forum wstawić jedynie odnośnik do obrazka.
     
Wczytywanie...

Poleć forum