1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Syndicate (2012) XBOX360-COMPLEX

Temat na forum 'ISO' rozpoczęty przez Fuks, Luty 17, 2012.

  1. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    [​IMG]

    RELEASE: Syndicate.XBOX360-COMPLEX
    REGiON: RF
    JĘZYK: ENG
    XGD3
    ABGX360: http://h8.abload.de/img/759krwnn.png
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. WSZtm

    WSZtm Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    193
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Gierka super !
    Póki co to tyle mogę powiedzieć !
    Giera wypalona IHASem 524B + LT3.0
     
  4. tom5855

    tom5855 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    trzeba cofać topologie na lt 2.0 ?
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    ile razy trzeba tłumaczyć?? TAK trzeba, jeśli w opisie nie pisze nic o LT 2.0 to znaczy że patche są pod LT3.0
     
  6. BONO

    BONO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    24
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A ja znalazłem takie info na temat relku:
    "THIS IS AN XGD3 ISO AND IS ONLY BE PLAYABLE WITH LT+2.0 or ABOVE!!!"
    Czyli wg tego powinno pójść spokojnie jeśli ktoś ma minimum LT+2.0.
     
  7. WSZtm

    WSZtm Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    193
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Przy każdej grze są te pytania...
    Ludzie nie możecie przerobić napędu na LT 3.0 ?.....
    Jak była cicha to to samo " gra mi nie działa ".. i tak w kółko.
     
  8. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28050
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Wystarczy obraz XBC wgrać topologie na LT 2.0.
    Na forum był gdzieś poradnik.
     
  9. daro408

    daro408 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Próbowałem wgrać topologie na LT 2.0. po sprawdzeniu abx gry nic to nie dało.
     
  10. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Na gameplay'ach to wygląda słabo. Jak wasze opinie?
     
  11. night&day

    night&day Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    po dodaniu topologii LT 2.0 nie sprawdza się abgxem, tylko nagrywa.
    abgx sprawdza pod kątem LT 3.0, a nie LT 2.0, zresztą tej gry i tak nie ma pewnie jeszcze w bazie abgx.
     
  12. daro408

    daro408 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Można sprawdzić abgx jak się wie jak,płytę nagrałem i nie chodzi pod lt-2 a topologii nie działa na grę! bo próbowałem może jest inny sposób .
     
  13. Psi

    Psi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ja nagralem i mi dziala pod lt 2.0 zmienilem topologie i jazda ;]
     
  14. Psi

    Psi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    mam jednak jeden problem panowie wczensiej tez juz tak mialem przy kingdom amalur i teraz przy syndicate chodzi o to ze nagrywaly sie elegancko bez zandych bledow tak samo instalowaly sie na hd xboxa ale jak wlaczam gre sluchac ze dziwnie sie obraca w napedzie tak warczy gra dziala chwile a pozniej wyskakuje blad i wylacza konsole jak odinstaluje ja z hd i gram z pltyt to wszytsko smiga wiecie czemu tak sie dzieje moze juz warto wrzucic lt 3.0 choc wsumie jak jeszcze dziala mi wszytsko na 2.0 to po co placic za 3.0 sam nie wiem mozecie doradzic czemu tak muli pltyt jak zainstaluje je na dysku oczywiscie tylko nowe gry tak mam
     
  15. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    może musisz spatchować grę do LT 2.0 ?
     
  16. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Wydanie: Syndicate (2012) XBOX360-COMPLEX;
    Region: RF;
    XGD3: tak;
    MediaID: 66BB25D9;
    TU: brak @ 18.02.2012r./13:15;
    Język: ENG/ANG;
    abgx360 v1.0.6 "producenta":
    [​IMG]
    abgx360 v1.0.6 "użytkownika":
    [​IMG]
    Test: działa / instaluje się @ LT v3.0 / DASH 2.0.14717.0;

    hmmm obraz przygotowany przez Ciebie wyglądał tak:
    [​IMG]
    i nie działa?

    jeśli wypalasz iHAS`em to "dziwne", jeśli nie, to sprawa była już omawiana wielokrotnie, od pewnej wersji DASH niejako sprawdza coś na wzór CIV`a na każdej grze XGD3;
     
  17. Psi

    Psi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    bakahk kingdom nagralem na "normalnej nagrywarce " ale teraz syndicate nagralem na ihasie i tez mi wywala blad po jakiej chwili gdby zainstaluje na dysku i nie wiem dla czego tak sie dzieje
     
  18. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    LT: v2.0 - jaki napęd w konsoli ew. jaki MFR Date?
    DASH: ?
    "Cicha aktualizacja": ?
    abgx360 v1.0.6 "z wypalonej już płyty Syndicate": ?

    i wtedy może coś więcej będzie można powiedzieć;
     
  19. Psi

    Psi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    jak zmienie na lt 3.0 to tak juz nie bedzie ?
     
  20. bakahk

    bakahk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    nie odpowiedziałeś na żadne z moich pytań;
    omówiony problem tyczy się bardziej DASH`a i kopi 1:1 niż samego LT;
    LT v3.0 nie dość, że nie jest do wszystkich napędów potrzebne to nie niweluje testów kopii 1:1;
    oczywiście najlepiej najnowsze LT + iHAS (dobrze przygotowany z dobrymi płytkami);
     
  21. Psi

    Psi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    LT + 2.0 - Lite-on
    dash ten najnowszy czyli z nim odrazu jest cicha aktualizacja jezeli dobrze sie orjentuje
     
Wczytywanie...

Poleć forum