1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Syndicate

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bigipl, Luty 19, 2012.

  1. bigipl

    bigipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam Syndicate lt 3.0 i jak zainstaluje na dysku to podczas ładowania wyskakuje błąd "Nie można autoryzować dysku" co to znaczy ?
    czy moja konsola została oflagowana ?
    Jeszcze wspomnę że gdy odinstalowałem normalnie działało
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Dostałeś flage
    By zainstalować i grac normalnie z dysku musisz nagrać grę ihasem 124b
     
  4. bigipl

    bigipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jak wyjmę napęd z konsoli i zacznę grać w dema na xbox live to dostanę bana ?
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nie można grac bez napędu z tego co wiem, graj normalnie. banów za przeróbke nie było od dawna
     
  6. bigipl

    bigipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A wie może ktoś za ile bany będą rozdawane ?

    I czy można konsole od flagować ?
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Napisz do M$...
    Jedynie co wiemy to ostatnio bany były w 2009r. i narazie jest cicho

    Nie, konsoli nie da rady "od flagować", jedynie wymiana płyty, ale to się nie liczy bo to jakbyś nową konsole miał.
     
  8. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nie można powiedzieć

    Co do odflagowania nie da się
     
  9. bigipl

    bigipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeszcze jedno pytanie kiedy mam wiedzieć czy oflagowali mi konsole ?
     
  10. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Dostałes flage w chwili wyskocznia komunikatu z 1 posta
     
  11. bigipl

    bigipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Aha jak teraz podłącze konsole do neta to nie dostane bana
     
  12. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Praktycznie zerowe szanse, sam mam flage i gram bez problemów
     
Wczytywanie...

Poleć forum