1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sys update assasins cred brotherhood :)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez domate, Grudzień 20, 2010.

  1. domate

    domate Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy mógłby ktoś podać linka do update z assasins cred albo powiedzieć mi jak go wydobyć z obrazu gry ? ; >
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. habababa

    habababa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W obrazie gry masz go w folderze "system update" w nim jest aktualizacja.
     
  4. domate

    domate Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Otwieram obraz gry przez archiwizer winrara i tam są trzy foldery: system update, audio ts i video ts. Wypakowuje system update daje na pendriva i nic nie wyskakuje w konsoli. Robię coś źle? albo jak ma ktos link do tego updata albo jego numer to niech poda ;)
     
  5. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    może masz już ten update? tam jest chyba ten .416 czyli beta
     
  6. domate

    domate Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie że raczej nie mam bo miałem 9199 i wgrałem 2 pierwsze update.
     
  7. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Bo było trzeba pobrać całą paczkę potrzebną do 3 dashy.
    W sygnaturze mam wszystko co potrzebujesz pod nazwą Gry z AP2.5 bez LT+
     
  8. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżeli zainstalowałeś już Adventures i Animals to zainstaluj jeszcze beta dasha (jest to to samo co na płycie z AC:B, tyle, że tego z płyty nie zainstalujesz z pendriva - nie zobaczy go x)

    2.0.12416.0 BETA
    MediaFire
     
Wczytywanie...

Poleć forum