1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

System link, a dash

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Adrianos111, Grudzień 30, 2011.

  1. Adrianos111

    Adrianos111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    407
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak się składa, że posiadam 2 konsole x360. Chciałbym pograć z kumplem zamiast na split screen'ie, na dwu monitorach. Mogę to zrobić dzięki system link. Interesuje mnie tylko czy aby grać po system linku, muszę mieć na obu konsolach tę samą wersję dasha NXE?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Adrianos111

    Adrianos111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    407
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Cytując klasyka: "krótkie pytanie i krótka odpowiedź!" ;]
     
  4. Dosiapl

    Dosiapl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    598
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sanok
    Nie musisz mieć. nawet jeżeli, to jaki problem zaktualizować?
     
  5. Adrianos111

    Adrianos111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    407
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Chwała Ci za odpowiedź! :] Nie jestem jeszcze dobrze obeznany z RGH, na pewno nie we wszystkich kwestiach. Chyba przez aktualizację oryginalnego NXE w przypadku RGH jest problematyczne, a przynajmniej podobno może mieć niepożądane konsekwencje. Druga konsola ma świeży dashboard (swoją drogą badziewny, ale do przyzwyczajenia), wiec aktualizować musiałbym RGH.
     
  6. kiko

    kiko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tychy, Poland
    jak mozna na odleglosc pograc we 2-ch? oczywiscie bezposrednio a nie z innymi
     
Wczytywanie...

Poleć forum