1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

System link CoD MW2 w dwóch wersjach ENG. i PL.

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez JaZz, Lipiec 29, 2011.

  1. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Witam dzisiaj wpadł do mnie koleżka.
    Chcieliśmy pograć w Modern Warfare 2 przez system link, lecz konsole nie widziały siebie na wzajem.
    Czy to z powodu tego że ja mam wersję gry pl a on eng??
    Dwie konsole połączyłem kablem którym łącze swojego klocka z modemem jak gram na live(nie wiem czy skrosowany czy nie bo nigdy nie wnikałem)
    Z góry THX
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. magram12

    magram12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to się gra z padami pod 1 konsole ....
     
  4. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    ...daj spokuj, wiem że można na splitscreen-ie ale ja nie lubie.
    Poza tym to nie na temat:D
     
  5. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    to nie tego wina. Podłącz dwie konsole do routera i będzie gitara. Musisz to wykonać tak, żeby drugą wykrywało jako inne urządzenia w Xlinku.
     
  6. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Nie mam routera.
    Znajomy mówił że Xbox-y podobnie jak i kompy łączy się kablem skrosowanym, a ja łączyłem nie skrosowanym.
    To prawda??
     
  7. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  8. Wayne

    Wayne Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak chcesz podłączyć konsole bezpośrednio (bez żadnych routerów po drodze itp. itd.) to musisz połączyć je kablem skrosowanym.
     
Wczytywanie...

Poleć forum