1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

System link dysk

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pooorebl, Styczeń 23, 2010.

  1. Pooorebl

    Pooorebl Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czy w każdej grze żeby grać na System Link potrzebne są dwa dyski?
    I czy da się to jakoś ominąć w Halo 3: ODST, bo właśnie tu jest ten problem.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. beboss

    beboss Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    Nie wiem, ale odświeże
     
  4. DjKwaku

    DjKwaku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Piekary
    dwa dyski ?? chodzi o plyte DVD ?
    jezeli chodzi o nosnik to tak ... potrzebne sa 2 plyty i nie ominiesz tego
     
  5. Pooorebl

    Pooorebl Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No tak, ale jak sie łącze w Halo 3: ODST to napisane że w obydwu Xboxach jest potrzebny dysk
     
  6. nowas89

    nowas89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ZgN
    czyli płyta
     
  7. xxxLoPeZxxx

    xxxLoPeZxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w obu konsolach musisz mieć nośnik w napędzie =]
     
  8. Pooorebl

    Pooorebl Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    "One or more players do not have an Xbox 360 Hard Drive. An Xbox 360 Hard Drive is required to play co-op on Xbox Live or System Link." Tak jest napisane.
    I chodzi o dyski twarde a nie o płytki.
     
  9. Pooorebl

    Pooorebl Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    NO KURDE NIECH KTOŚ ODPOWIE! i tak dostane bana
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    przeciez w gra Ci wywala ze potrzebne sa 2 dyski. Wiec jak sa potrzebne to nie ominiesz tego.
     
  11. kamillo60

    kamillo60 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam pytanie dostałem bana na xbox live teraz chce kupic nową konsole xbox elit- nowom i starom chce podłończyć w system link teraz czy w starej zbanowanej konsoli musze mieć orginalną gre -czy nowa konsola nie zostanie zbanowana z powodu podpięcia z zbanowanom konsolom w taki sposób na nowej konsoli chce grać na xbox live- prosze o odpowiedż sam nie wiem co mam zrobić pozdrawiam i dziękuje kamil
     
  12. Folga360

    Folga360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zabrze
    Może na obydwie konsol na ich HDD wgraj tą grę i pokoleji odpal :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum