1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

System LINK nie działa :c

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dabi123, Styczeń 25, 2014.

  1. dabi123

    dabi123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam.
    Mam problem z systemem link. Wszystko jest ok oprócz UPNP STATUS.
    Jest napisane UPNP ENABLED ROUTER NOT FOUND. Xbox podłączony kablem, nie pod wifi.



    Z góry dziękuję za pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    Sądząc po tym co pisz eto coś z routerem. Może nie udostępniło się połączenie i jest tylko lokalne. A masz wifi? Jak masz to spróbuj przesz wifi .
     
  4. dabi123

    dabi123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dobrze.... Tylko jestem swiezy w rgh.. Mam go dopiero od wtorku... Moglbys mi napisac jak polaczyc sie przez wifi ?
     
  5. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    Tak jak się łączysz przez kabel tylko zamiast kabla wybierasz wifi i szukasz. A tok w ogóle to masz wifi w konsoli?
     
  6. dabi123

    dabi123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak mam... Tylko ze mam to zrobic we fsd czy w oryginalnym dashu ? ;)
     
  7. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    Obojętnie, tylko nwm czy przez FSD się da. Ja widziałem tylko w oryginalnym.
     
  8. dabi123

    dabi123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Połączyłem przez wifi.... Jednak dalej to samo... W ustawieniach rutera (mam liveboxa 2 od orange) mam ustawione włącz upnp... Próbowałem już wiele ustawień na ruterze i odblokowałem porty i w xboksie wszystko jest pass oprócz właśnie upnp.

    Macie może jakieś rozwiązania... Bo ja juz opadam z sił... Przeszukałem internet,fora i nic nie znalazłem :/

    Jednak poszukując za rozwiązaniem natknąłem się na takie cuś... A mianowicie jak daje środkowy przycisk na padzie to ten napis system link jest na szaro... On udostępnia się dopiero gry jestem w grze obsługującą system link??? Niektórzy piszą ,że też mają UPNP ENABLED ROUTER NOT FOUND i wszystko działa... Pobieram więc F1 2013 Sprawdzę czy będzie działać... Jeśli tak to spoko , a jak nie to dalej rozwiązania będę szukał

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  9. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Dokładnie tak. Po włączeniu gry i naciśnięciu GUIDE będziesz mógł wejść w to a następnie wybrać "pokój". Co do tego UPNP ENABLED ROUTER NOT FOUND to również tak mam a wszystko działa.
     
  10. dabi123

    dabi123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2013
    Posty:
    87
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A to fajnie ;) Dziękuję wszystkim... Ale jeszcze tematu nie zamykam ;D
     
Wczytywanie...

Poleć forum