1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

System Link nie działa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Lukeface, Październik 15, 2013.

  1. Lukeface

    Lukeface Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Jako, że konsolę mam przerobioną, chciałem zagrać z innymi. Przeczytałem to i owo na temat gry multi i postanowiłem się tym zająć. Po prześledzeniu i wykonaniu instrukcji użytkownika #z0nk31
    wszystko grało jak trzeba. Do czasu, kiedy odpaliłem grę (COD MW3), i włączyłem mini menu xbox'a, nie mogłem wejść w zakładkę System Link. Nic. Byłem zalogowany na link.jqe360.com, wszystkie testy przeszły bez żadnych problemów. Pomoże ktoś ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    przeinstaluj FSD, plugin się źle dograł.
     
    1 osoba to lubi.
  4. Adamo169

    Adamo169 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Łódzkie
    Ja dodam od siebie zrobiłem update poprzez fsd do wersji 775 udało się odblokować porty na routerze poprawnie się loguję na Jqe360 porty 9051-9050 wszystko na pass załączam grę COD MW3 zaznaczam na system link i wychodzi mi "wymagana aktualizacja wtyczki dla LINK" jak ja mam to zrobić dodam że bardzo mi zależny na pograniu w diablo3 a tam wcale nie mam System Link nie podświetla się jest na szaro dla mnie to nowość po zrobieniu niedawno RGH więc jestem zielony przewertowałem sporo w internecie ale nie mogę sobie poradzić jak coś proszę o pomoc lub jakiś kontakt przez GG lub Skype żeby mi wytłumaczyć łopatologicznie co i jak krok po kroku będę wdzięczny dzięki i czekam na jakieś info
     
    1 osoba to lubi.
  5. Lukeface

    Lukeface Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Teraz wszystko działa, System link wchodzi jak trzeba, ale teraz mam inny problem.
    Wchodzę do lobby, dołączam, i próbuję dostać się do serwera (oczywiście przez system link).
    Jest Oczekiwanie na połączenie 1.. 2.. 3.. 4.. i pojawia się błąd:
    "Nie można połączyć się z hostem."
    Próbuję też z inną grą, w tym przypadku z COD BO2. Ten sam błąd, lekko inna treść.
    Dodatkowe info:
    Zalogowany do link.jqe.360.com przez lapka i xboxa.
    Data Port i Broadcast Port: 3072
    Wersja TU do MW3: 23
    Wersja TU do BO2: 15
    PS.
    Jako, że jestem nowy w tych sprawach, podpowie ktoś, jak znaleźć odpowiednie porty, ewentualnie je odblokować?
     
  6. Szkulek

    Szkulek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Białystok
    sprobuj na portach 9050 i 9051
     
    1 osoba to lubi.
  7. Lukeface

    Lukeface Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @UP
    DZIAŁA! Dzięki wszystkim za pomoc, wszyscy pomogli :D
     
  8. kunon

    kunon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jablonka
    Ja mam tez problem przeinstalowałem FSD, wszystko skonfigurowałem mam na pas, ale system link dalej na szaro bez możliwości uruchomienia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum