1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

SYSTEM LINK pytania...

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez kkey, Czerwiec 28, 2010.

  1. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Witam:
    1.Jakim kablem Enthernet-owym mogę się połączyć przez sytem link ? Krosowym czy zwykłym ?
    2.Czy jak ja mam zbanowaną konsole a mój kuzyn nie to możemy pograć sobie przez sytem link ze sobą ?

    Jeśli był już taki temat to PRZEPRASZAM ale nie znalazłem go.
    Z GÓRY DZIĘKI :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    1.nie wiem. bralbym krosowy
    2.jak przez xkai da sie to bodajrze sie chyba uda
     
  4. lukeskajloker

    lukeskajloker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    1. zwykły chyba
    2. Można bo xkai działa na system linku
     
  5. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Jeżeli przez router/hub/swith się łączysz to można i zwykły i kross. Jak konsola-konsola to zwykły.
     
  6. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    ja chce połączyć dwie konsole do siebie kablem enthernet to na pewno będę musiał połączyć kablem enthernet-owym zwykłym ?
     
  7. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie?????
    konsola - router - zwykly
    konsola - pc i konsola - konsola - cross
     
Wczytywanie...

Poleć forum