1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

System Link

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Dzonatan, Czerwiec 29, 2014.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Dzonatan

    Dzonatan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Augustów
    Witam, mam pewien problem z xboxem, http://xboxforum.pl/link-246/link-tutorial-krok-po-kroku-155683/ wykonywalem wszystko wg tego poradnika, wszystko dziala ladnie i pieknie, tylko gdy wciskam przycisk guide to system link jest nieaktywne i nie ma mozliwosci zeby zagrac przez neta. Fsd zrzucalem przez xexmenu. Wie ktos moze co mam zrobic w takiej sytuacji ? Bylbym bardzo wdzieczny. :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Aktywne zrobi się po uruchomieniu gry która ma opcję System Link.

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
     
  4. Dzonatan

    Dzonatan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Augustów
    zapomnialem tego napisac, ale dalej nie jest aktywne nawet po wejsciu do gry, testowalem na diablo 3 i dirt 3
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    W opcjach FSD sprawdź czy plugin załadowany...ewentualnie daj LOAD.
     
  6. Dzonatan

    Dzonatan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Augustów
    plugin jest zaladowany, wszystko wyglada tak jak na screenach z poradnika, do ktorego linka dalem wyzej, problem jest tylko z aktywnoscia przycisku system link, caly czas jest na szaro
     
  7. Lera1n

    Lera1n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2013
    Posty:
    90
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Daleko
    Lekarstwem na wszystko jest reinstal. Tak wiec przeinstaluj FSD - mi pomoglo.
     
    1 osoba to lubi.
  8. Dzonatan

    Dzonatan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Augustów
    przeinstalowalem FSD, z tym ze tym razem wrzucilem wersje 775, nareszcie wszystko dziala, juz kilka wyscigow nawet w dircie udalo mi sie przejechac :) tylko z diablo 3 jeszcze nie ogarnalem jak zagrac, ale poczytam jeszcze na tym forum co i jak. Dziekuje wam za pomoc, temat do zamkniecia.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum