1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

System Link

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Dzefii92, Grudzień 26, 2010.

  1. Dzefii92

    Dzefii92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacie/Sanok
    witam
    Mam dwie konsole i chciałbym je polaczyc zeby grac przez system link.
    -konsole sa w osobnych pokojach wiec podłączenie kablem jest nie możliwe.
    -posiadam dwa laptopy czy da sie zrobic jakaś siec albo cos podobnego i podlaczyc?

    prosze o Tutorial








    ZA KAŻDĄ SENSOWNĄ ODPOWIEDZ PODZIĘKUJĘ:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bruck7

    bruck7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sędziszów
    dlaczego podłączenie kablem jest niemożliwe??
     
  4. Stalker

    Stalker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ten kabel nie jest drogi kup kilka metrów i ok będzie :p
     
  5. bruck7

    bruck7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sędziszów
    około 1,5zł za 1 metr na allegro
     
  6. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    ciekawe u mnie w mieście kosztuje 90 gr za 1 m na allegro jest za 1 zł.
     
  7. Dzefii92

    Dzefii92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacie/Sanok
    nooo ale tego kabla by trzabylo z 30metrów :)
    w całym domu mam internet to moze da sie zrobic jakas siec na laptopach i z laptopa po kablu do xboxa360
     
  8. sajdorr

    sajdorr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2009
    Posty:
    938
    Polubienia:
    78
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    P-ce
    podlaczasz xa kablem do kompa,
    drugi xbox kablem do drugiego kompa

    i przez xlink kai gracie, a jakie pingi będziecie mieć no to niewiem (połączenie wifi) ... jeżeli do siebie będizecie miec 0 :D to możecie grac :)
     
  9. Dzefii92

    Dzefii92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacie/Sanok
    Da sie inaczej niz przez xlink kai??
    jakie ja mam ip wpisac??
    1.kompie/xboxie
    2.kompie/xboxie
     
  10. bruck7

    bruck7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sędziszów
    człowieku wiesz jakie lagi będziesz miał??
     
  11. Dzefii92

    Dzefii92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacie/Sanok
    Nie wiem.
     
  12. Dominiqpl

    Dominiqpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Jak dobrze zrozumiałem to chcesz system link bez kabli po przez laptopy ....
    Jedyna możliwość to konsola z wi-fi i laptop wi-fi inaczej zostaje bardzo prosty sposób troche kabla ethernet i dziura w ścianie .
     
  13. Paso_holik

    Paso_holik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a ja widzę inną możliwość, tylko pytanie brzmi czy w którymś z tych pokoi masz routera??
    jesli tak to 1 x kablem do routera a drugi po wifi, lapki oczywiście po wifi ( to rozwiazanie jest tansze bo nie musisz kupowac 2 wifi setow ), oczywiście najlepszy byłby kabel.
    jeśli chodzi o xlink kai to nie pograsz sobie jeśli będziesz miał konsole podłączoną kablem do routera a kompa po wifi - nie wykryje Ci konsoli w kaiu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum