1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

System nie chce się uruchomić

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Razak, Sierpień 28, 2009.

  1. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Witam,pisałem w starym temacie ale nikt mi nie pomógł.

    No wiec chciałem wyłączyć stary system uszkodzony,wiec wyłączyłem,uruchamiam kompa ponownie ale niestety zamiast dobrego systemu uruchamia się ten stary uszkodzony,wiec włożyłem płytkę od xp,wszystko się elegancko wczytuje,ale jak już wszystko wczyta wyskakuje taka kreska w lewym górnym rogu i miga i zamiast przejść dalej system się resetuje,próbowałem kilka razy,robiłem reset biosa itp,dałem inny system to samo,co mam zrobić żeby normalnie mógł bym uruchomić instalacje systemu xp.Także próbowałem strzałkami jakoś wybrać system ten dobry ale się niestety nie da.POMOCY!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    Bios-> HDD-> usun partycje(usuwasz systemową)
    tworzysz nową o tej samej wielkości i uruchamiasz instalator...
     
  4. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    jak mam uruchomic te usuwanie partycji z pod biosa?przeczytaj caly temat jak mozesz pisalem jak chce uruchomic instalke wp to sie komp resetuje

    pisalem z psp
     
  5. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    ściągnij sobie hirens boot cd i nim skasuj partycje.
     
  6. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    no dobrze ale jak juz tak skasuje partycje to chyba nic to mi nie da bo instalacja tak sie zresetuje co mam zrobic?
     
  7. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    Błagam pomóżcie co mam zrobić?
     
  8. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    To nie forum o kompach spytaj się na pclabie.
     
  9. Razak

    Razak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    162
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    no nie jest ale moze ktos pomoze
     
Wczytywanie...

Poleć forum