1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

System nie widzi napędu iHas

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez Thane, Grudzień 21, 2012.

  1. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie dawno zrobiłem format c. System nie widzi po formacie nagrywarki LiteOn iHas 524B (po crossflashu). Czytałem, że nie trzeba ponownie wgrywać fw. Kiedyś miałem podobny problem lecz nie pamiętam jak go rozwiązałem a było to dawno dawno.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    sterowników nie ma
     
    1 osoba to lubi.
  4. Thane

    Thane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2011
    Posty:
    366
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wgrać sterowniki a z firmware nic się nie stanie?

    EDIT: Ciapa ze mnie i nie dopisałem, że napęd podłączony jest za pomocą kontrolera SATA via VT6421. Wgrałem do niego sterowniki i wszystko działa. Dzięki za odp.
     
Wczytywanie...

Poleć forum