1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

System operacyjny?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dzumper, Maj 5, 2010.

  1. Dzumper

    Dzumper Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Starogard Gd.
    Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy można na konsoli Xbox360 zainstalować System Operacyjny np: Windows XP, Win2000, Win98, Win95, Linux. Z góry dziękuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jacław

    Jacław V.I.P V.I.P Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2009
    Posty:
    523
    Polubienia:
    189
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    nieeeeeeeee!

    edit by thomasho- tak żeby poprawić humor :)

    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=zG0ZvLYzOb4[/YOUTUBE]

    O TO WŁAŚNIE MI CHODZIŁO :)
     
  4. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    da sie linuxa jak masz XBR.
     
  6. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Z tego co wiem to linuxa sie da, ale podobno coś po tym nie działa jak powinno(coś czyli nie konsola ale nie ma jakiegoś sterownika chyba od dzwięku ale moge sie mylić)
     
Wczytywanie...

Poleć forum