1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

System widzi MTX Spi nand, nandpro już nie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Szymon930718, Marzec 23, 2014.

  1. Szymon930718

    Szymon930718 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak w temacie, stery zainstalowane nawet mam kilka wersji, skracałem już kable i nic w nandpro nie widzi flashera podobnie j runner. wszystko elegancko polutowane
    Jakieś pomysły?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rodger83

    rodger83 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. Szymon930718

    Szymon930718 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zainstalowalem je i wykrywa ale z wykrzyknikiem (o nieautoryzoanych sterach) nandpro nadal nie znajduje ;/
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jeśli masz system 64bit to trzeba wyłączyć podpisywanie sterowników

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  6. kolo3

    kolo3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A to nie jest tak, ze niektore egzemplarze nie sa zaprogramowane? Byl chyba jeden watek poruszany o tym na forum...
     
  7. Szymon930718

    Szymon930718 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czytalem o tym, myślalem ze wtedy nie zainstalowalbym sterow, jak to dokładnie sprawdzic
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Po pierwsze zainstaluj sterowniki jakie są w paczce z jrunner, potem daj screen jak wygląda programator w menadżerze urządzeń

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum