1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

SystemUpdate.2.0.12611+Avatar FREE transfer chomikuj.pl

Temat na forum 'Inne' rozpoczęty przez C3b3k, Listopad 1, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. C3b3k

    C3b3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    Udostępniam wszystkim za FREE do wyczerpania limitu (10GB) NOWY DB na serwerze chomikuj.pl

    Chomikuj.pl - mcuplink47

    Hasło do folderu: xboxforum.pl

    PS. Zawsze można symbolicznie podziękować
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. malina10212

    malina10212 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    253
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Kielce
    Jakieś sugestie odnośnie zainstalowania? Zmiana nazwy folderu czy coś w tym sensie? Czy poprostu folder wrzucić na pena i odpał?
     
  4. C3b3k

    C3b3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
    Po Prostu ;-)
     
  5. malina10212

    malina10212 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    253
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Kielce
    w takim razie dziękuję bo wszystko zainstalowane pomyślnie, sprawdzone i potwierdzone o poprawnym działaniu
     
  6. Neros

    Neros Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pobrałem tą aktualizacje,nagrałem na płytke,wrzuciłem do konsoli i .... nic.Konsola nie widzi aktualizacji choc folder na płytce jest.a przy odtwarzaniu płytki mam tylko "Dysk z różnymi materiałami".Wiecie może co zrobić,żeby ta aktualka ruszyła mi z płytki?Za każdą pomoc wielkie dzięki.
     
  7. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Uruchomić konsole z płyta w środku i powinno wyskoczyć okienko aktualizacji.
     
    1 osoba to lubi.
  8. szychabarca

    szychabarca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    427
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Barcelona
    A wypakowałeś go najpierw?
     
  9. Neros

    Neros Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zadziałało wszystko po ponownym odpaleniu konsoli =].Dzięki wielkie Jarek.
     
  10. tomi08

    tomi08 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A nowe call of duty będzie na tym działać ??
     
  11. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
  12. eric200sx

    eric200sx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. A jak zainstaluje ten systemUpdate to dostane bana??
     
  13. bajbass

    bajbass Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgorzelec
    Wszystko wgralo sie elegancko i chula :) dzieki :)
     
  14. ziombel

    ziombel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2008
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kołobrzeg
    czyli mówicie, ze można to instalować bez obaw, że kopie nie beda dzialac ? ;>
     
  15. EvilGearPL

    EvilGearPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie to jest wersja update ta, na której działają kopie zapasowe? Bo wiem, ze ta aktualna, którą można pobrać z LIVE wykrywa LT i nie da się grać. Dodatkowo banuej nawet offline.
     
  16. canabis

    canabis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bzdura,żadna nie banuje.
     
  17. ziombel

    ziombel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2008
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kołobrzeg
    a jak sie sprawa ma z Fable III ? Jak tego dasha zauktalizuje to bede mógł w to grac ?
     
  18. wierzytelny

    wierzytelny Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie sprawdzałem i nie da się odpalić Fable 3.Na 9199 tak bo przed wgraniem updata grałem , a na tym nie widzi płyty:( Jakieś porady?
     
  19. anfy

    anfy Banned Świeżak

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzien dobry ja powiem tak zaktualizowałem przez neta mam lt mało tego gram online w black ops i jest the best
     
  20. C3LIN

    C3LIN Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    K.Ś miasto wybornego piwka heh
    Ja zrobiłem update i nie działa mi Assasin Brotherhood :/ **** ( 2.0.12416.0 też nie działa )
     
  21. aker

    aker Banned

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    ale jeżeli mam LT nie wykryje tego?
    A drógie czy gry które NIE mają AP 25 będą działaja
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum