1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Szare pasy po przerobieniu na LT1.9

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Altres, Czerwiec 20, 2011.

  1. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Witam po przerobieniu na LT 1.9 na czarnym tle mam szare podłużne pasy które powtarzają się w kolumnach wie ktoś dlaczego to jest, wcześniej tego nie było.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Wątpie żeby była to wina przeróbki
    Jak podpinałeś konsole do tv to sprawdź kabel czy dobrze podłączony przy konsoli i tv
    U mnie psuje się wejście hdmi i czasem też mam tęcze na ekranie
     
  4. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Gdyby to była wina wejścia to działo by się to na każdym obrazie a nie tylko czarnym i działo by się to czasem, oraz prostokąciki nie były by ułożone równo i każdy taki sam, to musi być coś od oprogramowania no cóż wgram jeszcze raz i zobaczę co będzie.
     
  5. maxoff

    maxoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    1283
    Polubienia:
    182
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Moim skromnym zdaniem "co ma piernik do wiatraka" ?!?
    Niby wgranie przeróbki tzw. Flash'a ma wpływać na obraz konsoli ? - przeróbka to nic innego jak ominięcie zabepieczeń w grach i nie ma zupełnie ŻADNEGO wpływu na wyświetlany obraz na TV.
    Możliwe że masz coś z kablem lub wyjściem wizyjnym w konsoli lub telewizorze. Odepnij kabel, podłącz jeszcze raz lub spróbuj na innym kablu lub telewizorze...
     
  6. RaaDeeK

    RaaDeeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    A moze jak ktoś mu przerabial konsole to zwyczajnie cos popsuł? Ja sie na tym nie znam, tylko sugeruje...
     
  7. maxoff

    maxoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    1283
    Polubienia:
    182
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Raczej nie bo pisał że "wgra jeszcze raz i zobaczy co będzie" więc domiemywam ze sam przerabiał....
    Tak czy siak stawiam na kabel (źle wpięty lub nie do końca) lub gniazdo w konsoli lub telewizorze.
    Przy przeróbce raczej trudno popsuć tor wizyjny, no chyba że ktoś ma niedowład kończyn i przejechał powiedzmy śrubokrętem po płycie głównej bo nie mógł trafić w napęd ;-) - to oczywiście żart.
     
Wczytywanie...

Poleć forum