1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Szmateczka

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez santel, Maj 19, 2014.

  1. santel

    santel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nagrałem gierkę na verbatimku, wszystko ładnie poszło, wszystko się do końca nagrało, zero błędu, była końcowa weryfikacja, oczywiscie pozytywna, natomiast jak chce zainstalować gierkę na dysku pojawią sie komunikat ze szmateczką ;c
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    Tak, a ja jestem wróżbita Tomek.
    Napisz coś więcej: jaka gra ? Jaka nagrywarka ? Jakie LT ?

    Pomogłem ?
    Daj PRZYDATNE ! Dzięki.
    Wysłano z iPhone 5s !
     
  4. santel

    santel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Bioshock Infinity, lg chyba 2.0 nagrywarka podstowona pod nagrywnie gier na X.
    Czy nie instalując gierki na dysku będzie normalnie chodzila ?
    Nagrała się normalnie
     
  5. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    Spróbuj wyczyścić cachce w konsoli i po tym uruchom gre.

    Pomogłem ?
    Daj PRZYDATNE ! Dzięki.
    Wysłano z iPhone 5s !
     
  6. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Gra ma civ tylko ihasem poprawnie nagrasz
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Patryk Hałatek
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    213
  2. Patryk Hałatek
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    405
  3. santel
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    502
  4. santel
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    398

Poleć forum