1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Szmateczka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Patryk Hałatek, Październik 19, 2014.

  1. Patryk Hałatek

    Patryk Hałatek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oswiecim, Poland
    Posiadam Ihasa 124b lt 3.0, ostatnio nagrywając gry na Imgburnie, wyskakuje mi komunikat ze szmateczka, normalnie gra sie uruchamia, gram, ale jak chce zainstalować na dysku to pojawia się szmateczka.
    Przeleciane przez ABGX oraz ustawione na Level 3, co jest nie tak ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Łukasz Olejnik

    Łukasz Olejnik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Lublin
    U mnie miałem to samo. Powiem Ci to co mówię zawsze w takich przypadkach: otwórz Xboxa a potem napęd - delikatnie wacikiem do uszu przetrzyj sobie laser w napędzie i przedmuchaj środek. Mi to pomaga, działanie muszę powtarzać co jakieś 3-4 miesiące, zawsze pomagało. Mam wersje Elite.
     
  4. DuelosXX

    DuelosXX Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2014
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    okolice Krakowa
    Jak miałem Fata miałem podobnie jak kolega wyżej, co jakiś czas rozkręcanie i czyszczenie. Chyba, że masz już zużyty laser i tak się to zaczyna objawiać.
    Spróbuj przeczyścić laser jak coś da to znaczy, że co jakiś czas pasowało żebyś go przeczyścił, jeżeli nie to pomyśl nad wymianą lasera, nie jest to zbyt duży wydatek :)
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28151
    Polubienia:
    3224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Verbatim mkm003
    Speed x4
    OPC ON
    ?
     
  6. Patryk Hałatek

    Patryk Hałatek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oswiecim, Poland
    Okej laser przeczyscilem, nie wydawał się brudny, ale może ślepy jestem.
    Przy okazji przeczyscilem wiatraczek bo nie był czyszczony od momentu zakupu, czy to mogła być również tego wina :) ?
     
  7. pyrographic

    pyrographic Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zgadza się ale nagrywałem na predkosci 2.4 czy to moze byc powód ?
    i nie wiem co to jest to opc
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Patryk Hałatek
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    405
  2. santel
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    502
  3. santel
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    202
  4. santel
    Odpowiedzi:
    3
    Wyświetleń:
    398

Poleć forum