1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

szukam firmware LT+ v1.91 dla napędu Lite-On DG-16D2S-09C 83850c PILNE

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez gebe14, Wrzesień 10, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. gebe14

    gebe14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    witam panowie.
    mam mega problem. postanowilem dzisiaj flesznąć xboxa , przygotowałem caly sprzet, czytam posty jak sie do tego zabrac a tu zonk, przeciez nie mam firmware LT+ v1.91 dla tego napędu, szukam juz od 2 godzin , i nie moge znależć, oczywiscie klucz mam , w napedzie jest teraz lt 1.6.
    czy ktos mi pomoże bo jestem że tak powiem w rozkroku i szukam i szukam i lipa
    pozdrawiam goraco
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
  4. gebe14

    gebe14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    dzieki przyjacielu-jesteś kozak!
    tylko mi powiedz ktory z tego katalogu bedzie dla mojego lite ona: PRE czy czy POST ? oczywiście 13141 phat
     
  5. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
  6. gebe14

    gebe14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    jeszcze raz wielkie dzieki
     
  7. gebe14

    gebe14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    chcialem flesznąc ale nie moge go wprowadzić w vendor mode..., chyba udalo mi sie tylko wyczyścić flasz, nie otwiera sie, po podłaczeniu zawiesza kompa, robie to przez karte na czipsecie via.
    kiedys próbowałem i udało mi sie spoofowac samsunga i na szczescie działa , martwie sie tylko czy tego aktualizacja nie wykryje,
    jak odreanimowac tego lajtka...?
    pozdrawiam
     
  8. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    INTRO DEVICE ID w JF , wył/wł napęd
    Jeśli robisz to przez VIA karte to musisz odinstalować/usunąć sterowniki
    W folderze documentation w JF masz tutorial. Strona 157
     
  9. kazek76

    kazek76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2008
    Posty:
    201
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    RYBNIK
    Rozsądnie będzie zrobić to przez dosflash
     
  10. gebe14

    gebe14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ok sprubuje, powiem tylko że w momencie jak podlanczam naped do kompa to mi wiesza cały komp, oczywiscie w windowsie, przez dosa jeszcze nie próbowałem.
    w każdym razie sie da
     
  11. gebe14

    gebe14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    kolego blazejp , tam napisane jest zeby sterowniki usunąc jak sie ma czipset via na płycie, na karcie PCI nie a taka posiadam, no chyba że sie myle....
     
  12. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    zmień nazwę pliku "viamraid.sys" (w win7 ''vsmraid.sys'') na ''viamraid.bak/vsmraid.bak'' w C:\WINDOWS\system32\drivers i zrestartuj komputer. BTW do którego gniazda na karcie Podłączasz napęd?
     
  13. gebe14

    gebe14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    85
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    temat do zamkniecia, kolega DOGtagscollector bardzo mi pomógł.wielkie dzieki dla niego.
    pozdrawiam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum