1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Szukam kogos z Łodzi kto umie nagrywac gry na x360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez twetty69, Październik 29, 2009.

  1. twetty69

    twetty69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Szukam kogos z Łodzi kto umie nagrywac gry na x360.
    Posiadam kilka obrazow na hdd na pc i za h... nie moge sobie poradzic.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. twetty69

    twetty69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    niestety specjalizuje sie w innych rzeczach niz kompy i konsole i potrzebuje kogos z lodzi z kim moge sie ustawic i zeby mi pokazal krok po kroku jak nagrac gre juz 3 dvd zmarnowalem na proby .
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Przecież masz tutaj poradniki, które właśnie krok po kroku wszystko wyjaśniają i są naprawdę bardzo dobre...

    Może nagrywasz gry z wave4 i dlatego jest coś nie tak bo nie wiesz jak z tym sobie poradzić?
     
  6. twetty69

    twetty69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kolego ja nawet nie wiem co to wave4, :confused:
     
  7. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    Kolego poczytasz troszkę na forum i się nauczysz na bank
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    to samo co wave 3 wave 2???
    zacznij od postaw
     
  9. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Robiłeś wg poradników?
    Które gry Ci nie działają?
     
  10. antias

    antias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik
    Polecam najpierw upewnić się, czy posiadasz odpowiednią nagrywarkę.
     
  11. kamilwar5

    kamilwar5 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    z xbox live
    ja jestem z łódzi i jak problem to pisz na gg 12805033
     
  12. twetty69

    twetty69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mam obraz od Skazy i przy sprawdzaniu mam taki komunikat :
    Starting Verification
    Looking for 657FC290BDF17192.ini in the online verified database
    There is no verified rip of this Xex/SS combination in the online database
    Failed to find a verified ini file for this Xex/SS combination
    Verification failed

    Starting AutoFix
    Looking for Xex_BDF17192.ini in the online verified database
    There are no verified rips of this Xex in the online database
    Failed to find a verified ini file for this Xex
    AutoFix Failed, Stealth is still unverified
     
  13. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    To akurat jest ok. Żadnego obrazu od Skazy nie będzie w bazie danych...
    Masz też temat BŁĘDY ABGX360
     
  14. twetty69

    twetty69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli moge wypalac?:yeye:
     
  15. twetty69

    twetty69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a podpowiecie mi jak sprawdzac wersje xtreme bez procia konsoli?
     
  16. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie pisz posta pod postem to raz

    A dwa to tylko można sprawdzić na jeden sposób:

    1. Nagrywasz grę z wave3 np Fifę 10 i patrzysz czy działa. Jak tak to masz iX 1.6 albo 1.51 jeżeli nie to masz iX 1.5/1.41/1.4

    2. Jeżeli nie działa to nagraj coś z wave2 np GTA IV i sprawdź czy działa. Jak tak to masz iX 1.5 lub niżej...
     
  17. twetty69

    twetty69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ok to zaczynam nagrywac dzieki za pomoc:)
     
  18. Piskorek21

    Piskorek21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 19, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak się akurat składa że Far.Cry.2.PL.PAL.XBOX360-SKAZA jest z bazie :|

    Edit @down:
    @Pablooo88, jedynie Far Cry 2 od Skazy jest w bazie, co nie zmienia faktu, że określenie "Żadnego obrazu od Skazy nie będzie w bazie" jest błędne, bo jeden jest :p
     
  19. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No to może coś jest. Ale Fifa zarówno 09 jak i 10 nie ma
     
  20. twetty69

    twetty69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0

    mam problem z wczytaniem ppf do programu "ppf o matic 3" bo chcialem przerobic na 1.4 1.5; "This files is not valid ppf file (ścieżka pliku\v14-15.ppf)"
    moze jakims innym programem alob gdzie mozna zassac ten plik
     
  21. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    Troszkę się zrobił bałagan. Tweety69 przypominam że to dział giełda a nie pomoc :) ale widzę że prawie Ci chłopaki pomogli. Jak ogarniesz co i jak to napisz że temat do kasacji.
     
Wczytywanie...

Poleć forum