1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Szukam KREON FIRMWARE.

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez ZwyklyGracz, Kwiecień 19, 2008.

  1. ZwyklyGracz

    ZwyklyGracz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Nie macie może jakiś linków do zassania KREON'a. Ja znalazłem tylko do nagrywarki SH-D162C i mam mieszane uczucia bo na stronie SAMSUNG'a jest napisane że nie odczytuje płyt DL. W takim razie jak sie kopiuje płytkę z X360 skoro nie czyta DL. Po wgraniu firmu czyta? A może działa też z innymi nagrywarkami? Jak wiecie coś na ten temat to proszę o informacje. Nie chciałbym wydać kaski na marne.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
  4. ZwyklyGracz

    ZwyklyGracz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Szukam KREON FIRMWARE.

    Troche lipa. nigdzie nie ma tych nagrywarek.

    Teraz już skumałem to nie są nagrywarki tylko napędy DVD. Takie zwykłe komputerowe odtwarzacze. Na allegro kosztują 50zł z wysyłką. I tu moje kolejne pytanie. Czy jak sie zainstaluje kreona to płytki z kompa normalnie chodzą czy są jakieś problemy?
     
  5. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: Szukam KREON FIRMWARE.

    smigaja normalnie :)
     
  6. ZwyklyGracz

    ZwyklyGracz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Szukam KREON FIRMWARE.

    Dostałem właśnie napend samsung SH-D162D. Zaraz postaram się go sfleszować kreonem i jak misie uda giere na 360 załatwić to dzisiaj zrobie kopie i zdam sprawozdanie. POZDRO
     
  7. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    Odp: Szukam KREON FIRMWARE.

    eee a po co? przeciez nikomu to do niczego nie potrzebne i nie Ty pierwszy na forum masz kreon drive :)
     
  8. ZwyklyGracz

    ZwyklyGracz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Szukam KREON FIRMWARE.

    Owszem zgadzam sie ze nie jest to potrzebne (starym wyjadaczom tego forum). Ale kiedy ja pierwszy raz wszedłem na i nie znalazłem tego co chciałem to zacząłem ten post. I jestem pewien że jak sie pojawia jakiś 'nowy' z dostępem do orginałów to zapyta o to samo albo złoży nowy topik na ten sam temat.

    edit

    Panowie mam problem z tym napędem. Pewnie coś robie źle i nie wiem co :-\ . Wkładam orginał do napędu, włączam IMGBURN, klikam żeby robił obraz i na początku coś tam mieli i zgrywa jakiś tam mały fragment a potem zmniejsza prędkość stopniowo do zera i koniec. Czekałem 30 minut żeby sie może obudził i mu sie nie udało. Napęd sfleszowałem jeszcze raz i to samo. Nie mam już pomysłu więc proszę o pomoc.

    Nie pisz postów pod sobą //spike200
     
  9. sr97

    sr97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 8, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Szukam KREON FIRMWARE.

    Oryginał zgrywasz XBC 2.8 Build 275. W zakładce "Read" jeżeli masz dobry bios, uaktywnia się przycisk Start. Ja daję opcję zgrywania x2, więc po niecałych 30 minutach .iso jest na HDD. Myslę że warto mieć obraz swoich płyt w razie jakiegoś wypadku :) , w końcu trochę kosztują.
     
Wczytywanie...

Poleć forum