1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Szukanie gier online w Gears of War 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mathss, Marzec 29, 2011.

  1. mathss

    mathss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gotham City
    witam, przed chwilą zakupiłem sobie Gears of War 2 PL , i próbują znaleśc jakiś mecz w hordzie lub zwykłym online, to wchodze na 'gra wieloosobowa' , Xbox Live Ranked Match, wybieram sobie jaka mapa itp , i daje żeby mi znalazło ludzi ... tutaj zaczyna się problem. Szuka mi już 15 minut gry i nikogo nie znalazło! o co chodzi?

    ps - dodam, że gdy odpalałem 'gre wieloosobową' to wyskoczył komunikat, o Zaporze Sieciowej. Muszę wyłączyc zaporę?
    ps2 - Sprawdziłem 'zawartośc dodatkową' , i są jakieś 3 elementy do pobrania za FREE, ważą ponad 200 mb - czy aby grac online muszę to pobrac?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wala89

    wala89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2011
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Zmień region konsoli w ustawieniach na Wielką Brytanie
     
  4. Exe222

    Exe222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    o to Polacy nie mogą grać online? ja mam tak samo
     
  5. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    ja zmieniałem region i nic to samo było
     
  6. macieQ

    macieQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    197
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżeli ustawiasz na "Social LIVE" czy coś takiego, to po paru sekundach, jeżeli nie znajdzie Ci ludzi, powinno stworzyć grę z Tobą i dziewięcioma botami. Spróbuj, czy Ci się tworzy, jeżeli nie, to polecam znalezienie 4 osób, niech któraś z nich założy grę. Jeżeli "Ranked" to zmiana regionu i granie po 19:00.
     
  7. mathss

    mathss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2011
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gotham City
    dziękuje, mi pomogło - znalezienia gry to kwestia minuty.
     
Wczytywanie...

Poleć forum