1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Szukanie gier pod RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kalwas52, Wrzesień 1, 2014.

  1. kalwas52

    kalwas52 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Płock
    Witam :) A więc moje pytanie brzmi, jak szukać gier pod RGH ? Np. na nie będę kradł. Po czym poznać czy gra będzie akurat na moją przeróbke ? Czy może istnieje jakis konwerter który pozwoli na przerobienie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    1 osoba to lubi.
  4. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeżeli masz RGH,to możesz ściągać gry w dowolnej wersji,czy to XGD2,XGD3 . Ściagasz program iso2god lub exiso i przerabiasz takową grę pod RGH,aczkolwiek wiadomo najlepiej pobrać z internetu przerobioną grę pod RGH :) Gdzieś na forum jest poradnik,poszukaj.
     
    1 osoba to lubi.
  5. kalwas52

    kalwas52 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Płock
    A czy gry od COMPLEX można przeobić ? :p
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Obojętnie, ważne żeby był plik .iso...
     
    1 osoba to lubi.
  7. kalwas52

    kalwas52 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Płock
    A czy gry przy których jest napisane [LT 3.0] da się przerobić, czy to już typowo na LT ?
     
  8. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Kolega wyżej ci opisał obojętnie, ważne żeby był plik .iso...
     
    1 osoba to lubi.
  9. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Nie ściągaj iso, bo szkoda czasu. Szukaj jtag-ripów.
     
  10. kalwas52

    kalwas52 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Płock
    Okej, pobrałem gre ale jest następny problem :/ Wrzucam .iso do ExIso Gui, no i po wypakowaniu jest folder z nazwą complex, nie jakieś cyferki i w środku są same pliki. To ja robie coś nie tak ?
     
  11. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jaka to gra?
    Nazwa folderu jest obojętna, te pliki to gra.. Wrzuć na konsole i powinno działać.

    Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  12. kalwas52

    kalwas52 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2014
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Płock
    Diablo III z tym nowym dodatkiem. Ale w tym folderze nie ma nawet pliku default.xex :p
     
  13. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wrzuc na konsole i zrób scan w fsd
     
Wczytywanie...

Poleć forum