1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Szybka odpowiedź co do LT i nagrywarki.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pitt1990, Marzec 31, 2012.

  1. Pitt1990

    Pitt1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1. Mam pytanie co odnośnie mojego LT? Mianowicie może mógłby mi ktoś określić po grach, które mi chodziły jaki to może być LT. Jak na razie nie miałem problemów z grami typu: Fight Night Champion, Naruto Shipuuden Ultimate Ninja Storm 2, Dragon Ball Raging Blast 2, Red Dead Redemption, Fable III. Jesteście w stanie określić po przez listę gier, którą podałem jaki mogę posiadać LT.

    2. Jeżeli by się okazało, że mam LT 2.0 bądź niższe, to czy można przerobić na LT 3.0, przeczytałem na forum, że podobnież to jest proste i szybko się to robi. Proszę o zweryfikowanie ten informacji.

    3. Mam zamiar kupić jeszcze dzisiaj nagrywarkę iHAS x24b, czy mógłby mi ktoś powiedzieć dokładniej jaki model jest najlepszy, i który wybrać?

    4. Czy jak bd miał w posiadaniu nagrywarkę iHAS, i dajmy na to chociaż LT 2.0 bądź jak bd możliwość wgrania LT 3.0, to czy nie bd miał już problemów z graniem na konsoli w nowe gry jak i problemów z ich nagraniem?

    Z góry dziękuję za odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  4. MARGRA26

    MARGRA26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chmielnik
    Witam
    1 .co do tego jakie masz fw w x-e to mozliwe ze jest to LT1.9 badz 2.0 , kiedy konsola byla flashowana ?
    2 .jaka masz konsole phatczy slim ? jaki naped?
    3. co do nagrywarki to moze kup sobie liteon ihas 124B bedzie najtaniej , a bedziesz chcial to przerobisz sobie ja na 524B
    4. nowe gry typu XGD3 + nagrywarka ihas z wgranym lt max +LT3.0 , spokojnie bedziesz mogl smigac w nowe gry :)


    Ps: sorki ^ nie odswiezylem strony ;/
     
  5. Pitt1990

    Pitt1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    4. Czyli będzie trzeba nagrać jeszcze raz gry, które wcześniej nagrywałem?
     
  6. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jak są XGD3, to tak ale Ty takich nie masz bo nie masz lt 2.0 :D
     
  7. Pitt1990

    Pitt1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Marga:
    1. Mogę tylko przypuszczać, żę 2 bądź 3 lata temu, jednak pewności nie mam.
    2. Po wyglądzie i porównaniu na forum jest to napęd Samsung, co do konsoli to http://www.gram.pl/upl/artykul/120100528185345.jpg z 20 gb dyskiem.
    4. Co to jest te Lt max? I jak to się wgrywa?
     
  8. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  9. Pitt1990

    Pitt1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Rafau to jest poradnik do wgrania LT 3.0 do Samsunga tak?
     
  10. MARGRA26

    MARGRA26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chmielnik
    Pitt1990

    do samsunga jest Lt2.01
    a co do ixtreme burner max to jest to firmware do nagrywarek liteon ihas 124B -624B ktore umozliwia wypalenie gry w kopi 1:1 czyli wypalanie gier w 100% a nie jak na zwyklych nagrywarkach w 97% .
     
  11. Pitt1990

    Pitt1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czyli bd musiał nagrywać gry pod LT 2.0? Mam jeszcze pytanie bo przeczytałem w poradniku, ze trzeba mieć jakiś kabel do uziemienia konsoli i PC jak on wygląda? W jakiej cenie mógłby mi ktoś to zrobić b o nie wiem czy dam sobie radę?
     
  12. mkis

    mkis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zcz
    witam mam taki problem nagrałem jak w poradniku na forum i zainstaluje sie na dysk ale po 5 min autoryzacja jest. zrobiłem ponownie obraz gry i przepuściłem przez abgxbox i pisze ze za mało zajmuje gra wiec wina nagrywarki co możne być problemem czy przy flash nagrywarki musi być podłączona do X360USB Pro czy do płyty głównej wystarczy dlaczego nie overburn
     
  13. Pitt1990

    Pitt1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Rafau, czyli wystarczy zrobić jak w poradniku, który mi dałeś i bd miał LT 2.0 tak?
     
  14. MARGRA26

    MARGRA26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chmielnik
    Pitt1990 czytałes PW ode mnie ?, wystarczy zrobic tak jak jest w tym tutku co Ci wyslalem .

    Ten tutorial do ktorego link podal Ci Rafau666 tez jest w pyte :wink:
     
  15. lena012

    lena012 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej ,
    Dostałam Xboxa 360 na święta i jestem KOBIETĄ :D , ale w miarę kumatą , mam tylko jedno pytanko , czy żeby grać w gry ściągnięte z torrentów trzeba mieć przerobiona konsole czy to tylko kwestia odpowiednio ściągnięcia gry na płytę ?
    Pozdrawiam :)
     
  16. arekkobylo

    arekkobylo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zabrze
    Niestety konsola musi być przerobiona.
     
Wczytywanie...

Poleć forum